Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » (Tinder) Férfiak, ti ezt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Tinder) Férfiak, ti ezt hogy élnétek meg?

Figyelt kérdés

Regisztráltam ma a tinderre.

Átlagos külsőm van, tehát azért egy pici pocak van. Az arcom az átlagostól kicsit helyesebb, leginkább a szemeim nem átlagosak, annál jóval szebb, ez tesz valamennyire különlegessé.

Egy viszonylag jó bemutatkozást írtam, dehát ezt nyilván nem olvassa el senki.

Naa a lényeg.

Egy olyan nő húzott jobbra, amit igazából nem tudok hova tenni. Külsőre eszméletlen, modell kategória. Eléggé extrovertált személyiség lehet, hiszen a profilképén félezer lájk alatt nincs is képe. Eszméletlenül sportos.

Egyátalán nem tudnám ezt viszonozni, tehát nem azonos a kategória külsőre, mint én.

Nyilván lehet az is, hogy csak a matcheket gyujti vagy bármi más.

Ráírtam facen az előbb, kérte, ha írnak neki akkor ott.

A lényeges kérdés az, hogy ti eltudnátok fogadni azt, hogy külsőre és észre is magas kategória valaki? Nem éreznétek magatokat kevésnek hozzá?

Tanult vagyok és relatív okos is, tehát ebben nincsen kisebbségi érzetem, viszont a külső, egyátalán nem vagyunk azonos kategóriába valóak.

2020. márc. 22. 15:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

#20 Eszméletlenül jó a kérdés!Komolyan!

Annyira én nem vágom még ezeket, mármint az appokat. Badoon is fent vagyok, ott van lehetőség live adásokat nézni, bár sok értelme nincs. A lényeg, hogy megnéztem egy fullos csajnak a live adását, hááát a képekhez viszonyítva finoman szólva sem adott valós képet önmagáról. Nem volt csúnya, de a képeken lévő arca bomba, míg a live adásban egy átlagos tükröződésnél többet nem tudott mutatni.

Nem is ugrott ez be, amíg nem kérdezted, komolyan jó volt a kérdésed!

Természetesen nem véletlen az, hogy amíg csinál valaki egy jó képet, adigg készíteni kell egy tucatot, hogy meglegyen az egy kiemelkedő profilkép.

2020. márc. 22. 16:08
 22/27 A kérdező kommentje:
addig*
2020. márc. 22. 16:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebből nem lesz semmi. Nem tindereztem még, de egy csomó haverom igen. Mesélték, hogy rengeteg lány csak egót növel az ilyenekkel, esetleg próbál több ismerőst találni több helyről, hogy kérjen segítséget mindenhez. Pl. behúz egy infós emberkét, akitől amúgy nem akar semmit, de az illető majd segít neki mindenben, ami infós dolog. De, olyanokat is meséltek, hogy privát képeket akartak eladni kamu tinderrel a csajok.

Részemről amúgy van egy elég jó szintű emberismeretem és önkritikám, szóval helyzetfüggő lenne. Volt már olyan lány, aki mérföldekkel jobban nézett ki, mint én és előadta, hogy lehetne valami meg hasonlók. Nem voltam idióta, szóval leesett, hogy nem lesz semmi, csak szeretné a hiúságát legyezgetni. Kiderült, hogy így is van...

DE, ha egy tényleg sokkal jobban kinéző lány normálisan nyitna, akkor nem érezném magam kevésnek. Pár mondat után szerintem levehető első körben, hogy mennyire lehet a másikat komolyan venni.

2020. márc. 22. 16:11
 24/27 A kérdező kommentje:
#23 Köszönöm a hasznos véleményt.
2020. márc. 22. 16:19
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itteni válaszokat (is) ajánlom áttanulmányozásra.

2020. márc. 22. 16:23
 26/27 anonim ***** válasza:
39%

Férfi átlagos külső-pocakos

Nő átlagos külső-instamodell

2020. márc. 22. 17:43
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent, hogy jobbra húz egy nő. Csodák pedig nincsenek.
2020. márc. 22. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!