Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól hagyjam a randira hivást?
Tinderen megismertem kedden egy 39 éves nőt, én 30 éves vagyok. Aranyos, beszélgetünk, már elég sokmindent megvitattunk. Eddig 2-szer irtam neki, hogy szivesen találkoznék vele, de nem mondta azt sem, hogy nem,de azt sem, hogy igen.
Még egy harmadik elhivást tennék neki. Ezután érdemes hagyni, vagy gyors a tempó 2 nap után?
Férfiként ha egy nőnek már kétszer jeleztem hogy szeretném látni és ő még nem kíváncsi rám akkor megyek a következőhöz aki kíváncsi lesz. Ha te feldobsz egy randi lehetőséget amit ő passzol, teljesen mindegy hogy elutasítja vagy nem reagál rá, akkor a labda átkerül hozzá, neki illene egy másik lehetőséget felajánlani. Sok Nő ezt alapból elutasítja a férfinak kell nyomulni és győzködni őt, hogy méltóztasson vele találkozni, teljesen felesleges időpocsékolás. Az ilyen felfogású nőkkel soha nem lesz harmonikus kapcsolatod, megengedi hogy rajongjál érte.
A helyedben vissza vennék, ha rád ír az jó jel, de ne kezdeményezzél semmit, ne is érdeklődj. Ha észreveszi magát, akkor van még remény.
Rajtad kívűl biztosan van még más férfi is aki csapja neki a szelet, válogat ezerrel, mert megteheti. Dönts el, hogy te a sorban állós típus vagy, ha igen, akkor meg keressed lelkesen amíg le nem tilt vagy kötélnek nem áll.
41F
Kis update: Még a kérdésem kiírása napján megkérdeztem harmadjára is, és elfogadta a meghívást:)
Holnap lesz a randi. Kicsit izgulok, mert sosem volt ennyivel idősebb nővel dolgom, de remélem jól fog alakulni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!