Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3x elhívtam randira. Mindháromszor visszautasított, hogy sok a dolga, de meglátja. Hagyjam inkább?
Társkeresőn ismertem meg. Ő mondta,hogy inkább Facebookon folytassuk a beszélgetést. 3x hívtam randira,de mindig azt mondta hogy sok a dolga,de meglátja.
Hagyjam ezt a csajt vagy később hívjam el?
Facebookon meglátta a fotóidat, aztán meggondolta magát szerintem.
Voltam én is így nővel, hogy a badoon jó képek voltak fent róla, a facebookon meg olyanok, hogy inkább mégsem akartam vele ismerkedni.
Már a harmadikat sem kellett volna erőltetni szerintem. Sajnos a lány nem őszinte veled szemben csak hiteget ami nem szép dolog a részéről.
Zárd be ezt a könyvet és kezd egy újat!!!
Hagyd a francba, lekoptat csak.
Ha jobban néznél ki, rögtön ráérne.
A parkapcsolat kialakitasa rengeteg ido. Rengeteg egyutt toltott ido. Akinek nincs ideje, az nem akar kapcsolatot, csak olyan de jo lenne, ha lenne. A masik verzio, hogy meggondolta magat. Neked egyik sem jo, felejtsd el.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!