Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele? Van nála esélyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy pasi aki tetszik nekem és nagyon vonzódok hozzá. Eddig azt hittem hogy nincsen nála esélyem de az utóbbi napokban elég egyértelmű jeleket ad talán túlságosan is azokat. Nagyon néz engem és tudja hogy nekem bejönnek a hosszúhajú pasik (ő is az) és egy pár centit vágatott a hajából és szóvá tettem és megkérdezte hogy nekem hogy jönne be a haja? Meg azt is mondta hogy növeszti. Van egy közös barátunk és ők ketten beszélgettek és megkérdeztem a barátomtól hogy miért mutatott rám és azt mondta hogy ez a srác azt mondta neki hogy engem megszopatna meg meghúzna de a végét elharapta meg nagyon mosolygott.2021. júl. 23. 08:17
11/11 anonim válasza:
Hogy engedheted meg, hogy ilyen alpári stílusban beszéljenek veled???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!