Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele? Van nála esélyem?
Ez tini probléma!
Nem kéne elhívnod valahova?
De ezt 16 évesen már tudnod kéne.
Édes istenem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Micsoda szerelem kezdete 😂😂😂
Én nőként nem értem, hogy hogy lehet oda lenni valakiért, aki elvileg azt ecseteli rólam a haverjának hogy hú de megszopatna stb?! Tehát rohadtul nem tart egy jó kis szexen meg szopatáson kívül többre. Persze ez nem gond ha az ember csak szexet akar, de te itt nyilván többet akarsz tőle. Számomra érthetetlen hogy neked ez még imponál is hogy csak egy ürítésnél többre nem tart. Mert ha annyira érdekelnéd mint nőt akkor nyilván azt mondta volna, hogy milyen szép vagy kedves lánynak tűnsz, szívesen megismerne vagy bármi....
De valószínűleg könnyű préda lehetsz nagyon úgy tűnik így viszont teljesen érthető...
‘megszopatna es meghuzna’
nahat, micsoda kifinomult ferfi.. nem tudom, mi a kerdes. megdugna es kesz, mast nem akarna, mert ha komolyan erdekelned, nem beszelne rolad ilyen stilusban.
ha neked dugasra jo, akkor hajra, egyeb esetben felejtos.
Az ilyen ótvar pasikkal nem összejönni szokás, hanem elhajtani őket a büdös p-chába.
Keress egy normális embert, ezt meg felejtsd el.
"...srác azt mondta neki hogy engem megszopatna meg meghúzna.."
Hat egy úriember.....
Nálam elvágta volna magat ezzel.
Aztán ne csodálkozz ha tényleg csak ennyi lesz a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!