Nem tudtam egész éjszaka aludni, most már esélyem sincsen, szerintetek menjek iskolába?
Figyelt kérdés
Esélyem azert nincs, mert a szuleim most keltek, és itt mozognak a szobam körül. Nem , nem teloztam egesz ejszaka, 11 tol hallgattam zenet éjfélig, aztán meg forgolodtam egesz este. Alapból van olyan hogy nem tudok elaludni nagyon sokáig, de ilyen még nem fordult elő. Matekbol irok, amit tudok , de felek hogy egyszeruen elalszom órák közben (alapból sokszor van olyan hogy barmennyire figyelek elalszom a tanár előtt. Pedig probalok mindent megtenni, ujjaimmal csinalok korzeseket , kihuzom magam stb..)
A szemeim zsibbadnak mint állat. Nagyon izgulok a napom miatt..
2019. márc. 5. 04:29
1/2 anonim válasza:
Szerintem menj iskolába, aztán meg délután keress fel egy orvost. Ez közel se normális állapot.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazabol kibirtam a sulit, csak a matek doga ötös helyett negyes lett . Masnap aludtam 12 órát nagyon jol esett. Csak a gond hogy mar erzem hogy 12 ora helyett eleg lett volna csak tíz. ( Értsd: megint nem tudok aludni )
2019. márc. 6. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!