Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gaz ez egy fiunal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz ez egy fiunal (17) :?

Figyelt kérdés

szerintem egy atlagos fiu vagyok,habar eleg sok csajnak bejovok,kondizok,foci csapatba jatszok,havi 1-2szer bulizok,real osztalyba jarok(matek -info)konnyeden ismerkedek az emberekkel.

roszz tulajdonsag:konnyeden ideges leszek.

kerdesem:tudom h a mai vilagba mennyire oda van mindenki a kozossegi oldalakert(facebook,iviw,hi5stb)de en igazabol ezeket nem hasznalom(utolso kepem is ket evvel ezelotti)?ez nagy gaz?

17f

2010. aug. 27. 23:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
úgy gondolom minden ilyen fiúnak van myvipje meg ilyenek. Szerintem csinálj eggyet.
2010. aug. 27. 23:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, miért lenne gáz ha nem igényled vagy nem köt le akkor szard le
2010. aug. 27. 23:42
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan gáz, de pl hasznos is lehet egy ismerkedésnél, vagyis a kapcsolat tartásánál, ha távol laktok. Érdemes lenne frissíteni a képeidet, viszont nem létszükség.
2010. aug. 27. 23:42
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
az a gaz hogy nem tudsz ekezettel irni. A tobbi nem.
2010. aug. 27. 23:45
 5/15 anonim ***** válasza:
az miért gáz, ha nem ékezetekkel ír?:D nem magyar OP rendszerrel ez nem is kizárt dolog...
2010. aug. 27. 23:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor is kellett írjak valamit arra, ha már amiről a kérdés szól nem gáz...hát erre gondoltam:D:D
2010. aug. 27. 23:47
 7/15 R3al ***** válasza:

Micsoda gondjaid vannak istenem :)

Basszus, szerintetek Axe Instictet tegyem be a borotválkozó krémem mellé ? ez ciki ? xD

KB ez a lényeg itt is

2010. aug. 27. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:

nem gáz, és az sem gáz hogy 2 éves kép van fent rólad. akik ismernek és tartod velük a kapcsolatot tudják, hogy milyen vagy most éppen. más meg mit számít? azért hogy nézegessenek és fi*ázzanak, azért felesleges. legalábbis rólam ezért nincs kint kép :D

esetleg azért rossz ha nincs, mert így nem tudod tartani a kapcsolatot sok mindenkivel. nálunk pl osztályon belül az iwiwen beszéljük meg a tételeket, órákat stb. de amúgy meg lehet nélküle lenni

2010. aug. 27. 23:58
 9/15 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Régóta tojok az iwiw/myvip/facebook trióra, hiába van mindegyiken felhasználom, kb. havonta egyszer nézek be, akkor is kerek 2 percre. Nem tartom gáznak és más sem tartja a környezetemben. Te sem vagy az.

16/F

2010. aug. 28. 00:03
 10/15 anonim válasza:

mint az állat .

nyomás felfele a netre és csinálj bagadnaki mindent (közösségi oldal) mert amugy balf@asz vagy

2010. aug. 28. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!