Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem nála 15 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála 15 évesen egy 19 éves fiúnál?

Figyelt kérdés

15 múltam (lány) és nagyon bejön egy 19 éves srác. Bejelöltem fabookon is és nincs barátnője :P mondjuk mások szerint én nem gondolkodom túl gyerekese, szal tudok komoly lenni de hülyülni is tudok persze xD. de úgy tudom h az előző csajáról azt hitték terhes aztán lehet h mégsem volt az *.* de én nem akarok lefeküdni vele szerintem 15 évesen ahhoz még fiatal vagyok. persze biztos nem erőszakolna meg v ilyesmi, de remélem megértené =.="

de nem tudom nem túl nagy-e a korkülönbség szal rám nézne-e egyáltalán? van esélyem? próbálkozzak?

2011. jún. 26. 02:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok pedofil! :D

Előbb ismerd meg! Ezt neked kell eldöntened, főleg ha érett gondolkodású vagy. Ha látod, hogy ő is érdeklődik irántad akkor próbálj meg jeleket küldeni felé, de ezt nem lehet lezavarni egy hét alatt, idő kell.:D

Írj rá fb-n, ha értelmesen válaszol, akkor óvatosan kérdezgesd, ne nyomulj, ha bunkó akkor hagyd a francba.

2011. jún. 26. 02:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Előző tudod hogy nyáron még kisiskolások fent vannak, ha baglyok?

Azért reméljük nem erőszakból lesz szex. :D Gondolom azt te sem kívánod. Bár kitudja. :D

Persze hogy van esélyed. De ha jársz vele anyád tudjon róla, és egy évig ne legyen szex mert megbánod!

Sok szerencsét és minden jót hozzá!

2011. jún. 26. 02:22
 3/11 anonim ***** válasza:
ma 02:22-es Az előző az első, csak közbe írtak.
2011. jún. 26. 02:22
 4/11 anonim ***** válasza:

egy 19 éves srác már igényli a szexet... (tudom mert én is 19 éves srác vagyok)

szóval még ha össze is jönne a kapcsolat, akkor is:

-lefekszel vele

-és/vagy kalodába zárod a péniszét

-és/vagy meg fog csalni

2011. jún. 26. 06:58
 5/11 anonim ***** válasza:

A korkülömbség alapból nem nagy, de számomra ezek a 'xD *.*' jelek vesztenek a komolyságodból.

Neked kell tudnod, hogy van-e esélyed. Nem ismerjük a fiút. Lehet, hogy rendes és ha összejöttök vár rád, de lehet, hogy csak egy újabb trófeát akar.

2011. jún. 26. 07:38
 6/11 anonim ***** válasza:
*korkülönbség
2011. jún. 26. 07:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem anno 17 évesen volt egy 15 éves barátnőm. Nem akart még lefeküdni velem, amit megértettem teljesen. Sajnos nem is tartott utána túl sokáig a románcunk. Továbbléptem.
2011. jún. 26. 09:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, egy 19 éves srác teljesen más világ mint egy 15 éves csaj. teljesen mást vártok egy kapcsolattól...
2011. jún. 26. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen azt mondani/mondani, hogy nem jön össze. Nálunk is ugyanez a két kor... És nekünk összejött, fél éve együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást. :) De, ami igaz, az igaz... Amikor összejöttünk, mindenki belénk kötött, de főleg a család... De, ha bírjátok, és szeretitek egymást, akkor ezt is túl lehet élni. :) Nekünk ez nagyon összejött, mondjuk sajnos, tudom, hogy kevés az ilyen.
2011. jún. 26. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
mondani/gondolni
2011. jún. 26. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!