Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála 15 évesen egy 19 éves fiúnál?
Figyelt kérdés
15 múltam (lány) és nagyon bejön egy 19 éves srác. Bejelöltem fabookon is és nincs barátnője :P mondjuk mások szerint én nem gondolkodom túl gyerekese, szal tudok komoly lenni de hülyülni is tudok persze xD. de úgy tudom h az előző csajáról azt hitték terhes aztán lehet h mégsem volt az *.* de én nem akarok lefeküdni vele szerintem 15 évesen ahhoz még fiatal vagyok. persze biztos nem erőszakolna meg v ilyesmi, de remélem megértené =.="
de nem tudom nem túl nagy-e a korkülönbség szal rám nézne-e egyáltalán? van esélyem? próbálkozzak?
2011. jún. 26. 02:14
11/11 anonim válasza:
Persze. Egy dugásra jó leszel neki. Ha pedig nem állsz kötélnek rövid idő alatt, akkor majd lesz más.
A korodbeliek miért nem jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!