Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráirjak ennyi idő után?
Kb 1 hónapja a suliban a nyári szünet előtt 2 hétig ismerkedtem egy lánnyal az osztályból és megtetszettem neki, de nem jött össze a dolog. Szerintem azért mert egy idő után kicsit rámenős voltam. Sok közös van bennünk és az ismerkedés is jól ment az elején. Gyakran együtt mentünk haza a suliból. De viszont a sulin kívül nem találkoztunk.
A nyári szünet előtt 1-2 nappal lefujta az ismerkedést, de beszélgettünk erről egy kicsit. Azt mondta, hogy nem igazán szeretne kapcsolatot mert jobban érzi magát egyedül, bla bla bla. Ehhez hozzá füzném, hogy egy introvertált lányról van szó. Szokott játszani és animéket is néz. Csak megtetszettem neki és meg akart ismerni. Emelett nem szeret az oszályon belül össze jönni valakivel. Erre én azt mondtam, hogy a nyári szünet után már nem leszünk ugyan abban az osztályban és arra azt vágta rá, hogy "akkor majd meglátjuk mi lesz".
Azóta nem is irtam neki semmit és ő sem nekem. Ugyan abban a hónapban van a szülinapunk, juliusban. Az enyém már elmult és nem irt nekem semmit. Az övé nemsokára lesz. (értesitést nem kapott a szülinapomról, ugyhogy könnyen lehet hogy csak elfelejtette)
Szerintem max csak 2 dobásom lehet. Egyet már elszurtam és most jönne a második.
Az a gondolatom, hogy ha most rá irnák és jól ellennénk akkor a szülinapjára birnák venni egy jó ajándékot. Mert pontossan tudom, hogy minek örülne.
Ráirnátok vagy várnátok, hogy újra a suliban történjenek a dolgok?
20 évessek vagyunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!