Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírjak egy olyan lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak egy olyan lányra akinél szerintem semmi esélyem sincs?

Figyelt kérdés
Nagyon gyönyörű lány szerintem sokaknak tetszik, kb ezer lájk, több ezer követő. Gyönyörű szemek, szép arc és haj,test is, tökéletes. Múltkor 2 lány 2 fiú voltunk egy kavézóba(ő az egyik lány). Ismerkedtem vele egy picit de nem olyan sokat. Elég kevésnek érzem magam hozzá, de nagyon szimpatikus. Szerintetek érdemes próbálkoznom? Elhívni kettesben egy italra és jobban megismerni? Mi lehetne az első üzenetem számára amivel beszélgetést kezdhetek vele?
2020. szept. 29. 19:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem beszélsz vele, sosem tudod meg. Jobb felvenni vele a kapcsolatot, és esetleg csalódni, mint őrlődni, hogy mi legyen, vagy hogy miért nem léptél korábban. Túl sok vesztenivalód nincs, megírod neki, hogy a múltkor szimpatikus volt a számodra, lenne-e kedve kettesben meginni veled valamit. Nem kell ezt túlspilázni, ha érdekled, elmegy veled. Sok sikert, ne görcsölj rá.
2020. szept. 29. 19:57
 2/19 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem inkàbb legközelebb, személyesen próbàlkozz be.
2020. szept. 29. 20:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán, ha már találkoztatok, beszélgettetek, akkor az a minimum, hogy elgondolkozik. Ha egy idegenre akarnál ráírni, akkor azt mondanám felesleges, mert el sem olvassa, de így bármi lehet.
2020. szept. 29. 20:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Csak fogalmam sincs mivel kezdjek.Mert egy szia, micsi? Hogy vagy? Unalmasnak tűnne. Pl hogy hogy érezted magad velünk múltkor?
2020. szept. 29. 20:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt a micsit tényleg gyorsan felejtsd el...
2020. szept. 29. 20:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér, hátha sikerül.
2020. szept. 29. 21:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először szállj le a felhők közül. Minden ember tökéletlen, a te kiszemeltednek is vannak rossz tulajdonságai, és még ha valóban olyan gyönyörű is, attól még ugyanolyan ember, a szépség ráadásul múlandó, szóval ezt félretéve próbáld már meg őt megismerni, úgy, hogy egyenlő lapról indultok. Ezt azért írom, mert úgy néz ki, hogy te őt piedesztálra emelted, magad meg lekicsinyíted. Ez nem jó az önbizalmadnak és mellesleg nem is vonzó.
2020. szept. 29. 21:03
 8/19 A kérdező kommentje:
Visszairt. Megkerdeztem hogy hogy erezte magat velunk multkor
2020. szept. 29. 21:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A töltelék dolgokat ("mizu", "hogy vagy", "mit csinálsz" és társai) hanyagold. Ha mindenáron neten akarsz hozzá közeledni, akkor egyszerűen írd meg neki, hogy szívesen beszélgetnél vele kettesben, meghívod őt valamire. Hidd el, ha kicsit is érdeklődik irántad, akkor elég lesz ennyi is, ha meg nem érdeklődik, akkor akármennyit is beszélgethetsz vele, nem lesz sikered.
2020. szept. 29. 21:20
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem akar találkozni. Ennyi volt.
2020. szept. 29. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!