Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírjak egy olyan lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak egy olyan lányra akinél szerintem semmi esélyem sincs?

Figyelt kérdés
Nagyon gyönyörű lány szerintem sokaknak tetszik, kb ezer lájk, több ezer követő. Gyönyörű szemek, szép arc és haj,test is, tökéletes. Múltkor 2 lány 2 fiú voltunk egy kavézóba(ő az egyik lány). Ismerkedtem vele egy picit de nem olyan sokat. Elég kevésnek érzem magam hozzá, de nagyon szimpatikus. Szerintetek érdemes próbálkoznom? Elhívni kettesben egy italra és jobban megismerni? Mi lehetne az első üzenetem számára amivel beszélgetést kezdhetek vele?
2020. szept. 29. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Sajnálom, de legalább tisztában vagy a helyzettel. Amúgy az ilyenek sokszor egópichák, élvezik a felhajtást, húzzák a férfiak agyát, de nem állnak le senkivel, max. a felső 10%-kal. Nekik csak a népszerűség kell, mert tisztában vannak a testi adottságaikkal, és örülnek annak, ha csorog rájuk a pasik nyála. Viszont az egész életük csak látszat, és egyszer minden lufi kidurran. Hidd el, egyszer ők is rájönnek, hogy milyen felszínesek voltak, csak akkor már késő lesz. Te meg addigra bőven találsz egy normális nőt.
2020. szept. 29. 22:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Megkérdezzem még hogy akar e esetleg beszélgetni? Mert nem mondta szó szerint hogy nem. Hanem azt mondta hogy másik városba van épp. 2 lakhelye van amúgy. Persze ha annyira akarna találkozni írta volna hogy "de ha visszajövök talizhatunk" vaaagy "gyere el azvén városomba és talizunk" Én csak kérdeztem hogy mikor jön viisza azt írta hogy nem tudja.
2020. szept. 29. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nagyon akart volna veled találkozni, akkor másképpen reagált volna. Ha én nő lennék, hasonló helyzetben biztosan valami jelét adtam volna annak, hogy veled akarok lenni, még ha most bizonytalan is a helyzet. Aki akar veled találkozni, az megoldja, én azt érzem, hogy ő az a tipikus lány, aki élvezi, hogy körbedongják a férfiak, és körbeugrálják őt, mint a kiskutyák.
2020. szept. 29. 23:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Próbáljak még vele irkálni? Vagy felejtsem el?
2020. szept. 29. 23:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges, hacsak nem barátkozni akarsz. Ezek szerint nem akar tőled semmit.
2020. szept. 29. 23:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Dehogy barátkozom xD
2020. szept. 29. 23:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Örültem volna ha taliztunk volna holnap hogy gyönyörködjek benne legalább, de most nem fogok hetekig irkálni vele azért hogy a végén kapjak egy "csak barátok lehetünk". Az lerombolná ezt a kevés önbizalmam is
2020. szept. 29. 23:34
 18/19 anonim ***** válasza:
45%

Általános tanács az esettől függetlenül:

1) Ne az instán, Fb-n írj rá ha személyesen is mered. Akinek sok a követője ott könnyen eltűnik az üzid a tömegben. Ha ismered személyesen akkor személyesen próbálkozz.

2) Ha már beszélgettetek akkor folytassátok ama témát, dobj fel kérdéseket, érdeklődj - a szia, mizjus tényleg nem túl érdekfeszítő.

3) Ha tetszik valaki, akkor próbálkozz! Egyértelmű! Ha te sem hiszel a győzelemben, akkor a győzelem sem fog benned hinni!

2020. szept. 30. 00:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

9# csak és kizárólag annyiból nem értek egyet, hogy vannak nők akik több beszélgetés után skatulyáznak csak be lehetséges pasi / esélytelen kategóriába, így több beszélgetés és mélyebb ismerkedés után még lehet esély.

Ettől függetlenül kb 90% hogy nem így lesz, így tekintheted hivatalosnak és validnak a válaszát.

2020. szept. 30. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!