Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak a srácra aki tetszik? Ma van a névnapja.
Beszélünk egy ideje egy sraccal, utoljára ő irt rám kb 3 hete, azóta nem beszéltünk.
Ma van a névnapja, de azok után h 3 hétig nem irt nem mertem ilyen béna ürüggyel..
Irjak vagy ne?
Ő felkoszontott az enyemen
Do it! :)
Én írnék neki a helyedben, mégsem egy idegen, hanem dumáltatok is. Így szerintem nem venné ki magát rosszul. Nem kell a játszma, mondom ezt nőként...
Tetszik.....akkor lépj már! Személyesen, mondjuk hívd el valahová!
Ha kihagyod ,bánni fogod, ha elutasít hamar elfelejted.
Mivel Ő felköszöntött eleve adott,hogy Te is viszonozd és köszöntsd fel.
Esetleg a köszöntés mellé írj egy mondatott +-ban,hogy régen hallottál Róla, reméled jól van? Ezzel feldobod a labdát a továbbiakhoz.
Szerintem mindenképpen !
De a 3 hét alatt te is írhattál volna neki, ha tényleg érzel iránta valamit. Nem fog mindig ő keresni. kölcsönösen kell mutatni az érdeklődést, mert hamar megunja..hiába mondják azt, hogy kűzdjön ő, mert ő a férfi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!