Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki nekem tetszik, amikor a névnapja volt fel is köszöntöttem őt az iwiw-en. Kedvesen visszaírt, megköszönte, én nem reagáltam rá. Lehet elrontottam és írni kellett volna?!
Amikor találkozunk nézzük egymást, néha közeledik felém és beszélgetünk, de sosem vagyok egyedül ilyenkor, a barátaimmal vagyok. Egy két szót váltunk, de az biztos, hogy mindig végigmér és néz-néz.
Arra gondoltam felköszöntöm, hátha elkezdődik valami, de nem mertem neki visszaírni, én már voltam férjnél és van egy kicsi gyerekem is, aki velem él. Viszont nem régen volt a szülinapom, amire vártam, hogy Ő is reagál, de semmi. Pedig az iwiw kiírja, kinek mikor mi... Lehet az enyémet nem írta ki, mert azon a napon több is volt az ismerősei között, vagy mindent félreértettem és egyáltalán semmit sem akar? De akkor miért válaszolt vissza egy nagyon kétértelműt az én köszöntőmre??!! Béna voltam, hogy nem írtam rá neki semmit, pedig látványosan erről árulkodott a válasz, hogy vár vissza valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!