Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban hogyan tudnék közeledni egy lányhoz?
én csaj vagyok és most voltam 9.es és felém ilyenek voltak.
fel vett msnre megkérdezte nembaj stb és dum majd elmondta h helyesnek tart stb. volt olyanis h egyikkel jártam és 1x haverjaival jött majd azok felvettek msnre és dumtam velük majd mikor szakítottam azzl akkor a többi gázt adott , ha te 10.-es vagy ő 9 ez igy tök egyszerü sztem egy fiunak ha elég bátor:)
ne hallgass rájuk, jobb ha hason csúszva közeledsz
azt biztosan észreveszi
ne félj hidd el a lány értékelni fogja és nemhinném h olyan bunkó lenne(kivéve ha ilyen szoláriumbarbie) merthát minden lánynak jólesik ha vmi fiú érdeklődik iránta. Kérdezd meg h meik suliból jött.Meg h eddig h tetszik neki. És h vannak e barátai itt mert szivesen körbevezetnéd . vagy nemtom
14/L
elözöhöz:D
jah ez igaz nemjó közelben csajozni tapasztalatbol beszélek:P
én megkérdeztem 1 lányt hátha... aztán másnap már arrol beszéltünk osztályba de szerencsére nem égettek le!!:)
jófej o.társaim voltak!!:D
most leszek énis 10. es lehet hogy msn-en beprobálkozok mégegyszer valakinél:D:P aztán lessz ami lessz
Tudok egy jobb "verziót", nálam egyszer bejött :D
Suliban kis időre odamész hozzá, pl egy szünetben.
Megszólítod, kicsit beszélgettek, de télleg kicst. a lényeg az, hogy megtudd, hány órája lesz aznap, ha osztálytársad, akkor előnnyel indulsz, mert tudod az óraszámot.
Szal 2 lépés. az utolsó óra után kiszaladsz a suli elé, beállsz egy sarokra, vagy vhova ahonnan a kijövő emberek nem vesznek észre, de útban sem vagy. Mikor látod, hogy jön ki, te is elindulsz szépen lassan, hogy mögötte menj.
aztán mikor elhagytátok a sulit kiáltasz neki, hogy ott vagy :) ha szerencséd van akkor megvár, és tetszel neki, ha nincs szerencséd, csak visszaköszön és megy tovább. de ha szimpatikus vagy neki, akkor meg fog állni, megvár, és "tadamm" :D máris kettesben vagytok, senki nem zavar, be lehet vágódni (ha barátnőkkel jár mindig haza, akkor beszoptad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!