Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények? 2.randin azt mondja, hogy: csinos vagy, de ku..rvás (nadrág+ magas sarkú volt rajtam). Még ha így is volt...akkor sincs joga.
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 11:13
11/21 A kérdező kommentje:
Nincs joga ilyenhez,mert második randin semmije se vagyok! Csak azt bánom, hogy nem pofoztam fel azzal a lendülettel,ahogy kimondta
2021. júl. 19. 11:22
12/21 A kérdező kommentje:
Hosszú nadrág.
2021. júl. 19. 11:22
13/21 A kérdező kommentje:
És a magassarkú egy teletalpu volt, már egyébként bánom,H kiirtam a kérdést,mert nyilvánvaló,hogy csak egy büdös talpo nyilvánul meg így. Nem zavar, offos
2021. júl. 19. 11:24
14/21 anonim válasza:
Joga van elmondani a véleményét. Neked meg jogod van arcon önteni az üdítőddel, felállni és köszönés nélkül otthagyni.
Nézd a pozitív oldalát: a második randin kiderült, hogy egy gyökér, mások erre kapcsolatban, évek után jönnek rá.
15/21 anonim válasza:
Szerintem a kérdezővel nagyobb bajok vannak, mint a férfival aki ezt mondta, nem értem miért kezeli egyértelműen mindenki úgy a helyzetet, hogy a kérdező a hozzászólásai után különösképpen egy ártatlan finom nő, plusz a kérdésből is azt sejteti, hogy szerinte is K**vás volt, csak az zavarja, hogy ezt valaki szóvá tette.
17/21 anonim válasza:
De nem totál mindegy, hogy volt felöltözve a kérdező? Egy randin akkor is csak egy suttyó tajparaszt mond ilyet, ha dominaszerkóban és kilátszó valaggal ment oda a kérdező, ez a kérdés szempontjából tök irreleváns. Nem az a lényeg, hogy igaza volt-e a pasinak vagy sem, hanem hogy ilyet nem mondunk egy randin, legalábbis ha komolyan gondoljuk az ismerkedést, és utána meg főleg nem még neki áll feljebb, ha ezen megbántódik a kérdező. Amúgy teljesen jogosan, mert lehet, hogy félresikerült a végeredmény, ezt nem tudhatjuk, de egy randira nyilván igyekszik az ember lánya odatenni magát, készült, gondolkodott a megfelelő ruhaválasztáson, erre ezt kapja. Szóval a srác részéről bunkóság, a kérdező meg jobban jár, ha ehhez hasonló srácokkal nem ismerkedik.
18/21 anonim válasza:
Már ne haragudj, miért nem mondunk ilyet egy randin? Mi a tajparaszt az őszinteségben? Semmi többet nem tudsz a férfiról, csak azt hogy ez elhagyta a száját. Egy randinak talán kötelezően egymás kritikátlan nyalásából kéne állnia, ahol vagy mindenki mindent imád a másikban, vagy eljátsza azt? Szerintem az a nő aki ilyen hisztériás hápogásba kezd egy ilyen semmi miatt, annak komoly önértékelési problémái vannak.
19/21 anonim válasza:
Nem, az a baj, hogy ez a pasika már most manipulálni akarta a lányt. Ez a vérében van a bántalmazóknak.
20/21 anonim válasza:
:)
Én sajnálom, hogy sokatoknak komplexusa vagy traumája van, de nem kell minden apróság miatt azt egyből kivetíteni a másikra. Lásd mániákus lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!