Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények? 2.randin azt mondja, hogy: csinos vagy, de ku..rvás (nadrág+ magas sarkú volt rajtam). Még ha így is volt...akkor sincs joga.
A magassarkú önmagában nem k,urvás, hanem nőies.
Ha kint lett volna a melled és a segged és mellé a magassarkú, akkor az annak tűnt volna.
Szerintem engedd el ezt a palit!
Ha ilyen volt a màsodik randi milyen lehetett az első ?
Kvàs nadràg XD jajjj
Én abban a pillanatban hagytam volna faképnél. Hogy képzeli, hogy így beszél veled miközben elvileg meg akar hódítani? Mi lesz később?
A véleményét kulturáltabban is megfogalmazhatta volna, pl hogy szerinte kihívó az öltözéked.
Joga van azt mondani, amit akar és joga van azt gondolni, amit.
De neked meg jogod van erre azt mondani, hogy köszönöd szépen, nem egymást keresitek.
Függetlenül attól, hogy hogy néztél ki, k-s volt-e a viseleted vagy sem, ha ilyet mond egy fickó, akkor szerintem jobban jársz, ha nem találkozol vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!