Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, amióta kicsit elmélyülten a blackpillben, megijedtem, hogy igaz lehet és minden motivációm eltűnt. Mit tegyek?
Annyira ésszerűnek tűnik ez a blackpill és annyira illik azokhoz a tapasztalatokhoz amik értek engem.
Csak megijedtem mert minden reményt elvett, pedig ezelőtt azért még legalább reménykedtem, és győzködtem magam, hogy majd egy nap nekem is sikerülni fog.
Figyelj, kérdező! Ez a blackpill gyakorlatilag a felelősség teljes elutasításáról szól. Sokkal kényelmesebb ülni otthon a 4 fal között, nem csinálni semmit, és másokra mutogatni, mint változtatni. Sokkal könnyebb azt hinni, hogy úgysem tudnátok változtatni az életeteken. Megvan ennek a szektás/konteós vélt fölénye a saját fejetekben, mert hát ugye szerintetek ti átlátjátok a világ és a nők működését (aha, persze....).
Szerintem felejtsd ezt az egészet, ami tele van reménytelenséggel, önsajnálattal meg a tehetetlenséggel mert semmi jó nem fog kisülni belőle. Mert ez nem csak a párkapcsolati életre nyomja rá a bélyegét, hanem kb mindenre.
31
Tény, hogy nagyon demotiváló tud lenni a Blackpill, de annyira igaznak tűnik, hogy önbecsapásnak érezném, ha figyelmen kívül hagynám. Minden tapasztalatomra magyarázatot ad, és ez az egyetlen eddigi “teória” ami mindent megmagyaráz amit láttam és tapasztaltam az életben. És még az tudománnyal is klappol, Darwin elméletével, evolúcióval stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!