Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, amióta kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, amióta kicsit elmélyülten a blackpillben, megijedtem, hogy igaz lehet és minden motivációm eltűnt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira ésszerűnek tűnik ez a blackpill és annyira illik azokhoz a tapasztalatokhoz amik értek engem.

Csak megijedtem mert minden reményt elvett, pedig ezelőtt azért még legalább reménykedtem, és győzködtem magam, hogy majd egy nap nekem is sikerülni fog.

2021. júl. 18. 17:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

De jó, hogy én nő vagyok, és nem kell ilyen baromságokra fecsérelnem az időmet.

Kérdező szerintem te is menjél edzeni vagy kapálni, akkor nem lesz energiád ilyen hülyeségekre.

2021. júl. 19. 14:27
 12/32 A kérdező kommentje:

11

Nőknek könnyebb bepasizni mint fordítva. Ezt mindenki tudja. Ebből a szempontból tényleg szerencsés vagy, hogy nőnek születtél.

2021. júl. 19. 14:49
 13/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor végül úgy döntöttél, hogy maradsz inkább a blackpillnél?
2021. júl. 19. 15:03
 14/32 anonim ***** válasza:

pár éve amikor először láttam FaceAndLMS videóit, durván és hirtelen összeállt számomra a kép, azóta nem tudok lejönni a blackpillről

de a blackpillről nem is lehet lejönni, az maga a valóság

még anno 2019ben én írtam ki ide a gyakorira az első kérdést a blackpillről, a válaszolók ott nem nagyon értették és hülyének néztek, de mostanában már egyre több ilyen témájú kérdés születik. Örülök, hogy azóta egyre többen fedezik fel ezt a mindent elsöprő igazságot

2021. júl. 19. 23:53
 15/32 anonim ***** válasza:

14

Nekem még mindig nem világos. Ki tudnád fejteni hogy milyen igazságra gondolsz?

2021. júl. 20. 00:07
 16/32 A kérdező kommentje:

14

Igaz, és köszi hogy ide feljöttél és terjesztetted.

És ha belegondolsz, hogy a béna pasikból mekkora bohócot csináltak a red pill-el. Fájdalmas. Elkerülhetetlen volt a mozgalom létrejötte, az incel közösség megalakulása.

2021. júl. 20. 08:42
 17/32 anonim ***** válasza:

Az összes ilyen, féligazságokra és a világ egy szeletének önkényes és aránytalan felnagyításával kialakított ideológiával az a baj, hogy a megfigyelő befolyásolja a megfigyelt valóságot és ha te elmélyedsz abban, hogy pl. minden előre elrendelt biológiai alapon, akkor csak azt fogod észrevenni, ami ebben megerősíti a világképedet. Ez pedig egy öngerjesztő folyamat és egyre mélyebbre lehet süllyedni benne.

[link]

2021. júl. 20. 10:10
 18/32 A kérdező kommentje:

17

De ezek közösségi médiás kísérletekkel is igazolva voltak. A nők nem kevésbé mennek a külsőre (olykor még jobban is) mint a férfiak. Tehát hamis fiókokkal ezt letesztelték, úgy hogy a képeken kívül minden más változó azonos volt. Egy modell férfi iránt 4,5-ször több nő érdeklődött mint egy átlagos férfi iránt, és akkor még nem is beszéltem a csúnyákról. Nagyon el van tolódva a kereslet kínálati egyensúly és a szex többségét a férfiak 20%-a élvezi. Lehet irigységgel vádolni, de ez olyasmi miatt van ami az irányításunkon kívül esik

2021. júl. 20. 10:43
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik az irányításodon kívül, ha egy társkereső külsőségekre épül (mellesleg modell lányokat is többen fognak lájkolni, mint egy átlagos vagy szerényebb külsejű lányt), ne ott keress magadnak párt. A társkereső nem a teljes valóság, annak csak egy kis része és ott sem minden nő kizárólag a külsőségeket keresi.
2021. júl. 20. 10:56
 20/32 A kérdező kommentje:

19

Melyik népszerű társkereső nem épül külsőségekre? És itt nem csak társkeresésről van szó hanem szexuális életről, kalandokról. Mert fiatalon nem mindenki akar még házasodni.

2021. júl. 20. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!