Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség, amióta kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, amióta kicsit elmélyülten a blackpillben, megijedtem, hogy igaz lehet és minden motivációm eltűnt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira ésszerűnek tűnik ez a blackpill és annyira illik azokhoz a tapasztalatokhoz amik értek engem.

Csak megijedtem mert minden reményt elvett, pedig ezelőtt azért még legalább reménykedtem, és győzködtem magam, hogy majd egy nap nekem is sikerülni fog.

2021. júl. 18. 17:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ahol pár fotó alapján kell dönteni, ott nyilván a külsőségek lesznek fontosak, vagyis kb. az összes netes társkereső ide sorolható. Ha baráti társaságban, hobbin keresztül stb. ismerkedsz, van idő megismerni egymást és nem a külsőség lesz az egyetlen, legfontosabb tényező.
2021. júl. 20. 11:18
 22/32 A kérdező kommentje:

21

Általában barátzónában végzik ilyen esetben a srácok. Te mit nem akarsz azon érteni, hogy a szexuális vonzalomhoz külső kell? Nem a lelkedet kívánja meg hanem a tested! Mennyi tabu van még mindig istenem…

2021. júl. 20. 12:01
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"Te mit nem akarsz azon érteni, hogy a szexuális vonzalomhoz külső kell? Nem a lelkedet kívánja meg hanem a tested!"

Te mit nem értesz azon, hogy egy szeretetre épülő kapcsolatban nem a külső lesz a legfontosabb és mindenkinek mások az igényei ilyen téren? Igen, kell a kölcsönös vonzalom, de az nem azt jelenti, hogy 190 cm magas, rommá gyúrt, "lapátállú" (vagy mi a legújabb kifejezés itt...) "Chadnek" kell lenni, különben szűz maradsz 80 éves korodig.

Ha csak kúrni akarsz orrba-szájba bulikban, akkor igen, a külső lesz a legfontosabb, változtass rajta vagy menj prostizni.

2021. júl. 20. 12:10
 24/32 A kérdező kommentje:

23

A szereteten alapuló kapcsolat már kiment divatból 20-as, de már 30-as éveid elején is. Nem tudom hány éves lehetsz de én már 32 évesen belátom, hogy az idők megváltoztak.

2021. júl. 20. 12:22
 25/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, te az ostobaságoddal bizonyítod, hogy ennek a sok zagyva ideológiának a bekajálásához nemcsak lúzernek és szociálisan alulfejlettnek kell lenni, hanem elsősorban nagyon butának. A nőknél sikeres férfiak egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel, valószínűleg röhögnének rajta. Teljesen rossz úton jársz, csak egyre mélyebbre ásod magad a szánalomba.
2021. júl. 20. 15:01
 26/32 anonim ***** válasza:

"A nőknél sikeres férfiak egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmivel, valószínűleg röhögnének rajta"

Persze, hogy nem, mert gyarilag jol neznek ki, ami miatt sikeresek, mindig is azok voltak fiatalkoruktol fogva. Ahogy te sem foglalkozol az afrikai ehezokkel, mert nem oda szulettel.

37F incel

2021. júl. 20. 15:13
 27/32 A kérdező kommentje:

25

Tipikus közhely bomba vagy. Csak úgy áradnak belőle a közhelyek, de a részletek nem érdekelnek.

Akik sikeresek a nőknél már 14 éves korban azok voltak hiszen a kis tini lányok futottak helyes pofijuk után. Ez pedig nem változik egész életük során, stabil érdeklődésben részesülnek, független attól, hogy mit tanulnak, dolgoznak vagy milyen személyiségük, lelkiállapotuk, személyiségzavaruk van.

A rokonságomban is van egy jóképű pszichopata meg egy nárcisztikus is. Sosem volt gondjuk a nőkkel. Csak a külső számít. Ha van külső akkor jön az önbizalom is lazaság is mert minden működik amit csak mondasz meg teszel. Lehetsz gáz, cringe az is vicces lesz a lányoknak.

2021. júl. 20. 15:26
 28/32 anonim ***** válasza:

És ezzel mit akarsz bizonyítani? Igen, sok nőnek elég annyi, ha a férfi jól néz ki, és talán szexelnek vele párszor, de szerinted ez akkora nagy élvezet hosszútávon? Ettől még ugyanúgy lehet a fickó magányos, lehetnek pártalálási problémái, megcsalhatják, elhagyhatják stb. Egyébként a legtöbb nőcsábász ismerősöm huszonévesen megállapodott és családapa lett.

Az a baj, hogy a ti világotokban random fiatal kiscsajokat meghúzni az ultimate csúcsteljesítmény, az élet egyetlen célja, ami elhozza a Kánaánt. A férfiak többsége azért ezt 30 éves koráig kinövi. Én pl. nagyon későn vesztettem el a szüzességemet (hiába vagyok magas és nézek ki inkább jól, mint rosszul - közben nálam rondább/dagadtabb/kopaszabb ismerőseim a szemem láttára váltogatták a csajokat, csak mert tökösebbek voltak, mint én, ennyit a külsőről), azóta volt pár alkalmi kapcsolatom fiatal csajokkal, de nem érzem azt utólag, hogy ez annyit mindent hozzátett volna az életemhez. Igen, kellemes élmény és szép emlék, de kb. ennyi.

Ha ennyire csak kúrni akartok, továbbra is ott vannak a prostik. Ha nem kell barátnőt "fenntartani" (mert ugye az rengeteg pénz lenne /szarkazmus) és van idő karriert/vállalkozást építeni, akkor röhögve ki tudnátok fizetni, amikor rátok tör a kangörcs, akár egy sugar babyt is, aki eljátssza, mennyire odáig van értetek.

2021. júl. 20. 16:06
 29/32 A kérdező kommentje:

28

A szex alapvető biológiai igény, tehát ha rendszeresen megkapod akkor boldogabb vagy, kiegyensúlyozottabb. Olyan mintha éhes lennék és azt mondanád ne arra fókuszáljak, hogy éhes vagyok és költsem el utolsó fillérem egy fél szenyora, hanem fektessem be az utolsó fillérem 5 évre mert akkor majd annyi lesz belőle, hogy el tudok menni étterembe. Nem! A szex, akár az evés az folyamatos igény és folyamatosan ki kell elégíteni azt. Még akkor is ha épp nincs mesébe illő kapcsolatod amelyben egymás lelkitársai vagytok és kiegészítitek egymást. Ez nem azt jelenti, hogy ez utóbbira nincs igényem, de emellett az előbbire is van, és folyamatosan, egész addig amíg az utóbbira nem lelek.

2021. júl. 20. 16:39
 30/32 anonim ***** válasza:
2021. júl. 20. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!