Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megváltozhatnak a szándékai? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhatnak a szándékai? Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival,aki az első randi után elmondta hogy,jol érezte magát velem,de nincs sok szabad ideje és csak szexet akar.Nem volt annyira érdeklődő,de ettöl függetlenül jokat nevettünk,jól éreztük magunkat.

Én ezután elmondtam neki,hogy nem keresek szex kapcsolatot,sem pedig 1 éjszakát,többre vágyom,többet szeretnék egy jól működő kapcsolatot,és nem állok be a sorba hozzá.azt írta megérti.

Ezután elutazott 1,5hétre nem is nagyon keresett.de most írt,hogy hazaért és szeretne találkozni.megkérdeztem hogy érti a találkozót és irta hogy végre szexeljünk.

A pasi nagyon tetszik,de biztos van 100másik nő,akiket fűz,és meg is kaphat.

Mégis miért ír,ha már mondtam hogy én többte vágyom,és nem csak szexre?miért keres?

Mit kellene csinálnom?

Ez megy már 1 hónapja és kezd kikészíteni.

2021. júl. 17. 10:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sok nővel ismerkedik, és egyszerűen elfelejtette, hogy mit mondtál neki.
2021. júl. 17. 17:32
 22/30 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem felejtette el.mivel nem egyszer mondtam el,hanem lelább 10x,akárhányszor felhozta a témát.

Mindig azt írta megérti,eltelt x nap,és ujra keresett,írt.

2021. júl. 17. 18:02
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert semmi energiaba, idobe nem telik mindig rad irni 1-2 szot, hatha meggondolod magad. Egy potya dugas mindig jol jon. Ennyit meger. Mellette dug masokat nyilvan, de mindenkinel probalkozik.

Ez van.

L

2021. júl. 17. 18:09
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ilyen butuska! Nyilván próbálkozik, ha nem rázod le. De nem a két szép szemed érdekli.
2021. júl. 17. 18:32
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Ebből csak ő jöhet ki jól.

Igazából arra vár,mikor adod fel az elveidet.

2021. júl. 18. 17:54
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkabb senki nem áll nála sorban de szexelni akar es leszarja mit mondtal beprobalkozik nalad, mert ez neki nem égő.

Ne higyj a mesekben hogy majd a kedvedert beled szeret meg ilyenek, az ilyen csak eli a kis életét jol megvan egyedul csak hat neha jo lenne megdugni valakit.

Kivanom hogy ne allj le vele.

2021. júl. 19. 22:51
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert semmifele empatia nincs benne. Szexelni akar, ingyen, es meg az is kitelik tole, hogy par masiknak is dob uzenetet. En ha alkalmi szexet szeretnek, biztos, hogy ezek utan nem vele.
2021. júl. 21. 14:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
1hónapja? Ideje letiltani..
2021. júl. 21. 14:57
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szexelni akar, mivel nem utasitod el határozottan, úgy gondolja van esélye és idővel beadod a derekad. Mesélted, hogy találka nem volt olyan jó, nem volt érdeklődő, mindketten mást kerestek, miért fogadod mégis a megkeresését, újabb randit?
2021. júl. 29. 16:43
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Uresedes volt a dugasi naptarban.

Es ha neked is kellemes szexkapcsolat megfelelne, de ugye nem, akkor is elofordulhat, hogy meg azt se akar, csak tobbek kozt veled is, mikor mas nem er ra.

2021. júl. 29. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!