Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megváltozhatnak a szándékai? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhatnak a szándékai? Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival,aki az első randi után elmondta hogy,jol érezte magát velem,de nincs sok szabad ideje és csak szexet akar.Nem volt annyira érdeklődő,de ettöl függetlenül jokat nevettünk,jól éreztük magunkat.

Én ezután elmondtam neki,hogy nem keresek szex kapcsolatot,sem pedig 1 éjszakát,többre vágyom,többet szeretnék egy jól működő kapcsolatot,és nem állok be a sorba hozzá.azt írta megérti.

Ezután elutazott 1,5hétre nem is nagyon keresett.de most írt,hogy hazaért és szeretne találkozni.megkérdeztem hogy érti a találkozót és irta hogy végre szexeljünk.

A pasi nagyon tetszik,de biztos van 100másik nő,akiket fűz,és meg is kaphat.

Mégis miért ír,ha már mondtam hogy én többte vágyom,és nem csak szexre?miért keres?

Mit kellene csinálnom?

Ez megy már 1 hónapja és kezd kikészíteni.

2021. júl. 17. 10:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Zavard el a fenébe! Legyen annyi önbecsülésed hogy nem állsz le egy ilyen "skalpvadásszal" !
2021. júl. 17. 10:45
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Reménykedik, hogy megdughat.
2021. júl. 17. 10:45
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akar megmondta, dehogy változott meg valami! Egyszerűen csak kitartó, hátha igent mondasz. Mivel láthatóan nem vagy túl magabiztos, gondolom a nem sem volt túl határozott. Minek tartod vele a kapcsolatot? Le kellett volna zárni, hogy nem egymást keresitek.
2021. júl. 17. 10:52
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Sok van neki, de szeretne téged is. Ha nem akarod, akkor tiltsad.
2021. júl. 17. 10:53
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, azt hiszi hogy ez csak szöveg volt a részedről. Írd meg neki, hogy már elmondtad hogy neked ez nem pálya, minek erőlködik
2021. júl. 17. 10:54
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Elmondta mit akar, te is elmondtad mit akarsz. Addig fog próbálkozni amíg beadod a derekad. Nem is kell sokáig, mert már vacilálsz. Jó játékos, tudja hogyan füzögesse be azokat a nőket akik nem tudnak határozottan nemet mondani, még reménykednek, hátha megváltozik a szándéka.

Vagy megírod neki határozottan, hogy többet ne keressen, és a továbbiakban nem reagálsz a megjeresésére, vagy belemész a szexbe, de ne reménykedj, ő nem fog komolyabb kapcsolatot kialakítani veled. Ennyi.

2021. júl. 17. 11:08
 7/30 anonim ***** válasza:
97%

Dehogy változnak meg a szándékai, egyszerűen látja, hogy behúzott a csőbe és várja, hogy a farkára pattanj.

Azért "kezd kikészíteni", mert bár magadnak sem vallod be: Szerelmes vagy és légvárakat építesz.

Ezt ő nagyon jól tudja. Bár legalább őszinte volt,ezt becsüld meg. Ha lefekszel vele és csalódás ér, csak magadat okolhatod.

2021. júl. 17. 11:13
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Töröld és tiltsd le. Érzi, hogy téged esetleg be lehet fűzni, mert bizonytalan vagy (különben itt sem kérdezgetnél). Másfél hétig feléd sem szagolt, gondolom most éppen senki más nem ér rá, így gondolta, hátha. Ne dőlj be neki.
2021. júl. 17. 11:17
 9/30 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem akarsz semmit, akkor tiltsad. Ha nem hiszed, hogy az van, amit mindenki mond, akkor írd meg neki, hogyha szexelni akar, akkor azonnal induljon hozzád. Akkor látni fogod, hogy csak egy vagy a sok közül.

Ha véletlen elindulna, akkor mondjad neki, hogy hirtelen változott a programod, de ezt csak akkor, ha már félúton van. Akkor szintén látni fogod, hogy mennyire szeret (semennyire).

Nem kell itt nagyon egyenesnek lenni, mert ő sem az.

2021. júl. 17. 11:35
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
#9 Szerintem ezekbe a meccsekbe bele sem szabad menni. Nulla értelme van, csak a kérdező sérülne ezzel.
2021. júl. 17. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!