Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megváltozhatnak a szándékai? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhatnak a szándékai? Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival,aki az első randi után elmondta hogy,jol érezte magát velem,de nincs sok szabad ideje és csak szexet akar.Nem volt annyira érdeklődő,de ettöl függetlenül jokat nevettünk,jól éreztük magunkat.

Én ezután elmondtam neki,hogy nem keresek szex kapcsolatot,sem pedig 1 éjszakát,többre vágyom,többet szeretnék egy jól működő kapcsolatot,és nem állok be a sorba hozzá.azt írta megérti.

Ezután elutazott 1,5hétre nem is nagyon keresett.de most írt,hogy hazaért és szeretne találkozni.megkérdeztem hogy érti a találkozót és irta hogy végre szexeljünk.

A pasi nagyon tetszik,de biztos van 100másik nő,akiket fűz,és meg is kaphat.

Mégis miért ír,ha már mondtam hogy én többte vágyom,és nem csak szexre?miért keres?

Mit kellene csinálnom?

Ez megy már 1 hónapja és kezd kikészíteni.

2021. júl. 17. 10:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%
Nekem volt, hogy megváltozott a szándékom. Csak szexet akartam tőle, hónapokig szexkapcsolatban voltunk. Ő szerelmes lett belém, többször mondtam neki, hogy ez így nem jó, mert csak neki fáj a dolog. De azt mondta, hogy inkább legyen ez mint a semmi. Aztán teltek múltak a hónapok, és beleszerettem, azóta már házasok vagyunk.
2021. júl. 17. 11:46
 12/30 anonim ***** válasza:
22%
Szóval, ha nagyon akarod ezt az embert, légy kitartó, lehet változik a szándéka, lehet nem, majd kiderül. 11-es voltam
2021. júl. 17. 11:47
 13/30 anonim ***** válasza:
77%
Az a helyzet, hogy az nem meccs, hogy megmérjük mekkora benne a szándék, mert ha a szombatját nem adja neked, csak ha nincs más programja, akkor szexkapcsolatra se jó. Ezért érdemes kicsit tesztelni az elhatározását. Ezzel senki nem sérül, a kérdezőnek kifejezetten jó megerősítés, ha látja, hogy hajlandó érte mozdulni.
2021. júl. 17. 12:03
 14/30 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a kulturált,normális kommenteket!

Teljesen igazatok van,és tudom is hogy neki ez nem lenne több.

Az egyik kommentelő írta a légvárakat,reményeket,ez is igaz,és az is hogy bizonytalan vagyok,mert hátha változna,bár tudom hogy nem fog,és meg is erősítettétek ezt.Zavar hogy nem kíváncsi rám,és hogy nem akarja látni ki vagyok.Nyilván ehhez bele kéne fektetni egy kis energiát,ő meg csak megfektetni akar.

Utolsó,gratulálok nektek!1000ből 1.sok boldogságot :)

2021. júl. 17. 12:05
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Neked tényleg nem való egy ilyen pasi:)
2021. júl. 17. 12:23
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól még kipróbálna, hiába akarsz többet. Ennyi. Reménykedik benne, hogy így is beadod a derekad neki.
2021. júl. 17. 13:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Erre - ahogy nézem - elég jó esélye van.
2021. júl. 17. 14:01
 18/30 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se naiv,se buta.ahogy egy korábbi hozzászóló írta,ha be is adnám,az én felelősségem lenne.

Ő hiába írja,hogy meglátja majd akar e többet,nyilván tudom,hogy ez a szöveg is a célját szolgálja.

Én pedig valami megerősítést/cáfolást vártam,azért írtam ki a kérdésem.

2021. júl. 17. 16:51
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
Teszteld mit tesz meg érted... Ha utazik, az már jó jel:) De lehet egy helyen laktok.
2021. júl. 17. 16:59
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mit teszteljen rajta? Elmondta, hogy csak dugni akar vele. Mi a kérdés? Ennyire ne alázza már meg magát senki...
2021. júl. 17. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!