Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet felismerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet felismerni egy nárcisztikus pszichopata férfit a kezdeti szakaszban vagy a kapcsolat kezdetén?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 00:10
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
15%

"áldozat szerepbe helyezi magát - azért vagyok ilyen mert: bántott az exem, k.csog volt anyám, tesóm volt a kedvenc gyerek, stb."

Mert talán ezek dolgok nincsenek kihatással egy emberre? Vagy egy személyiség fejlődésére? Nárcizmus trauma miatt alakul ki, szóval ha ezt mondja akkor igazat mond.

Minden más amit leírtál az ugyanúgy igaz például társfüggő (kodependens) vagy borderlineos emberekre is. Tehát ezek alapján nem lehet magabiztosan kijelenteni, hogy valaki nárcisztikus e.

2021. júl. 17. 10:23
 22/54 anonim ***** válasza:
28%

Nekem ex barátnőm volt pont olyan mint a felsoroltak...

Jah nem lehet mivel férfi vagyok ezért: exeit hibáztatja.

Ez egy marhaság szakértőim.

2021. júl. 17. 10:24
 23/54 anonim ***** válasza:
92%

Csak ennek általában a fele sem igaz. A nárci az, aki tönkreteszi és leépíti az emberi kapcsolatait, majd hárítja a felelősséget a másikra.

Az enyémet azért utalja a családja, mert MILLIÓKKAL meglopta. Persze az anyja a hibás, amiért nem segítette ki őt pénzzel, amit elverhet tippmixen.

És gondolom az új nő szemében is én vagyok a kattos ex, holott én éltem át ezt a sok borzalmat mellette, végén meg én voltam a szar amiért nem bíztam benne, majd megcsalt. Lelépett a kolleginával, mivel kib.sztam. És utána hónapokig zaklatott. 1x szóltam a csajnak jóindulatból, erre pofán röhögött kb. Ja, mert biztos én voltam a csúnya, gonosz, nyomulos harpia ex.

Jó lenne, ha senki nem alkotna úgy véleményt, hogy nem volt bántalmazó kapcsolatban.

2021. júl. 17. 10:28
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Csak rutinnal.

Hűvösek, kicsit darabos a viselkedésük, nem annyira működik a jobb agyféltekéjük.

2021. júl. 17. 10:37
 25/54 anonim ***** válasza:
27%

#23: De nem igaz nem érted... Én elhiszem, hogy az exed nárcisztikus volt, de itt emberek olyan dolgokat ragadnak ki, amiknek amúgy köze sincs a személyiségzavarhoz.

Például: "szidja az exeit" - hűha... ki nem?

"idealizál téged - túlságosan is. Ha azt veszed észre, hogy odáig van érted, pedig még nem is ismer" - ez bármi lehet, akár társfüggő, borderline, vagy szorongó kötődés, vagy simán csak nagy álmodozó

"áldozat szerepbe helyezi magát - azért vagyok ilyen mert: bántott az exem, k.csog volt anyám, tesóm volt a kedvenc gyerek, stb." - ettől még nem lesz valaki narc, a legtöbb ember szereti sajnáltatni magát

"függőségei is gyakran vannak. Ez lehet akármi. Szex, pia, játék, cigi, drog, akármi" - hát a legtöbb embernek van valami, bevallottan még pszichológusoknak is

"mindent tudni akar rólad, így úgy tud viselkedni, olyan hatást tud kelteni, hogy rokonlélek veled, megtaláltad az igazit" - jajj bocs, hogy érdeklődik

[link]

[link]

Inkább ilyenekre kell figyelni, nem arra, hogy "rosszul viseli ha nem írsz neki egy kis ideig" - mert ez nettó baromság és semmi köze hozzá.

2021. júl. 17. 10:42
 26/54 anonim ***** válasza:
92%

Ja, meg annyit hozzátennék, hogy normális ember NEM szidja az exem. Én sem szidom őt a történtek után, hisz nem véletlen voltam vele.

Aki ezzel indít, hogy az exe egy idióta, az számomra kuka. Mert ha szétmegyünk, akkor rám is az a sors vár, hogy rólam fog úgy beszélni, mint valami undorító selejtről.

Úgyhogy igenis gyanús az állandó mártír szerep.

2021. júl. 17. 10:44
 27/54 anonim ***** válasza:
85%
*exét
2021. júl. 17. 10:44
 28/54 anonim ***** válasza:
18%
Mindegy, látom menthetetlenek vagytok. Terjesszétek a miszinformációt akkor.
2021. júl. 17. 10:46
 29/54 anonim ***** válasza:
91%

19: Fordítva érted a dolgot.

Nem a felsorolt tulajdonságokból következtetünk arra, hogy valaki pszichopata.

Hanem van egy kedvesünk, akiről gyanítjuk, hogy valami nem stimmel vele, és konkrétan az ő által előadott személyiség igazi vagy pszichopata-e (hazug, bántalmazó, rossz indulatú, ártó szándékú, rejtőzködő, alakoskodó), azt hogy tudjuk megállapítani.

2021. júl. 17. 10:49
 30/54 anonim ***** válasza:
79%

"Például: "szidja az exeit" - hűha... ki nem?"

Hát az egészséges emberek nem szidják.

Én se szoktam.

2021. júl. 17. 10:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!