Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány %, hogy szexre hajt csak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány %, hogy szexre hajt csak?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a randit hétvégére, viszont ma először elhagyta egy olyan mondat a száját, ami előtte soha, hogy mi lenne, ha randin lenne kicsit több is? Mondom neki, hogy Te minden első randit, így indítassz.Azt mondja, nem, de Téged nagyon kívánlak.... Lemondjam a randit? Én ugyanis séta, ölelés, max csók, amit el tudok képzelni. Oké, hogy miután megismertem, azóta mindan nap beszélünk és eltelt 3 hónap, hogy végre hazavergődtem külföldről és tudnánk végre találkozni, de azért na...

2021. júl. 15. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Undorító kanos kis görcs. Sajnos nem tudok már ezekre szebb jelzőt mondani, mert nagyon sok ilyenben volt már részem. Ilyenkor jó, ha tudod, hogy nem téged kíván, hanem üríteni akar már nagyon, csak épp te vagy ott.

Hányok🤮🤮🤮

2021. júl. 16. 06:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugni akar
2021. júl. 16. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!