Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly ismerkedésnek indult, de meggondoltam magam. Viszont szexre szívesen megtartanàm (ő a férfi) . Hogyan kellene ezt közölni?
Nem feltétlenül kell erről beszélni. Szerinted kinek nem egyértelmű ha nem akarsz vele menni sehova? Nekem pont egy ilyen pasim van jelenleg, nálunk is életvitelbeli eltérések is vannak, viszont ő ezt nem hajlandó tudomásul vennei, nem érzi különbségeket, pedig többször utaltam rá.
Úgyhogy kénytelen voltam leépíteni a kapcsolatot maximum szex szintig, azt is csak ha épp kedvem tartja. Nem érzem magam hibásnak, a választás joga az ő kezében is ott van, ha neki ez így jó, akkor nekem is. Viszont soha nem hitegettem hogy majd komolyabbra fordulhatna a kapcsolatunk, ez is szóba került hogy nem fog bekövetkezni. Ezzel együtt úgy tűnik, elfogadta a helyzetet.
Kérdező és utolsó:nő létetekre szégyelljétek el magatokat, hogy ilyen felelősséghárítóak vagytok!
Az utolsó egyértelműen az, kérdező, neked pedig meg se forduljon a fejedben, hogy majd ügyesen úgy alakítod, hogy magától ràjön, mert ez a legocsmányabb viselkedés, amit pasik szoktak megengedni maguknak.
Szerintetek hogy esik ez a másiknak?
Alapjaiban inog meg benne a bizalom a másik nem iránt teljesen jogosan.
Egyenesen, de tapintatosan megmondani neki, hogy ezért vagy azért (ami a valódi ok) nem fog működni, és ha szexre azért “megtartanàd”, (ezzel sem értek egyet, hol a tisztelet?!) akkor megàllapodtok a szabályokban.
Ha ezek után belemegy, akkor valóban övé a felelősség. Bár ha ő tènyleg komolyan gondolta, el tudom képzelni, hogy fogja magát érezni, mikor elmondod, mi a szitu...
Én nem is értem...hol az empátia???
Le vagyok döbbenve, hogy mèg nők is...
N32
Ha tisztáztátok azt, hogy ő is komoly kapcsolatot akar, akkor egyenesen szemétség lenne, ha holnap nem tisztáznád vele, azt amit ország világ előtt bevallasz.
Ne vesztegesd az idejét csak mert neked egy f*rok kell, ahhoz ott a boltba a vibrátor.
Hagyd hagy találja meg a társát, te viszont gondolkodj el azon, hogy valóban akarsz-e komoly kapcsolatot, ha ilyen helyzetbe, amikor tudod, hogy nem húznád a másik idejét, kockáztatva azt, hogy lelkileg beteggé teszed, csak mert neked a szex jó vele. Az ilyen emberek teszik tönkre azokat akik mindig is igaz szerelemre vágytak.
Nem ártana önvizsgálat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!