Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komoly ismerkedésnek indult,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly ismerkedésnek indult, de meggondoltam magam. Viszont szexre szívesen megtartanàm (ő a férfi) . Hogyan kellene ezt közölni?

Figyelt kérdés
Nincs még kimondva köztünk semmi, csak pár hete randizunk. Bár ez a pár hét elég intenzív volt, együtt alvások, teljesen együtt töltött hetvégék, barátaival találkozás. Ő komoly kapcsolatként akarja ezt az egészet, és én is azt kerestem. De bizonyos életvitelbeli problémàk miatt én sokat ràgódtam mi legyen, bevàllaljak e egy ilyen kapcsolatot, és a döntésem a nem lett, nem hiányzik a folyamatos probléma. Viszont nagyon jó vele a szex, és vonzódom hozzà, bízom is benne, mármint jobban mintha egy idegen férfival kezdenék szexkapcsolatba. Ő ezt még nem tudja, illetve nem is tudom tartozom e magyarázattal, ez még csak ismerkedés, holnap találkozunk legközelebb. Mit kellene mondanom? Egyáltalán kell erről ilyen konkrétan beszélni ha még nem is vagyunk egy pàr, vagy csak ügyesen úgy alakítani a találkozàsokat, hogy észrevegye mi a helyzet? Szóval nem szervezni többet programokat, nem beszélgetni órákig, csak mikor àtjön akkor szex, és alvás?
2020. nov. 25. 00:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd hogy megtalálja a társát, és hagyd hogy eldönthesse, hogy nem kellesz neki, és szeretne passzolni téged, mert szexuális segédeszköznek nézted.
2020. nov. 25. 07:18
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Alakitsd úgy a találkozásokat,hamar fel fog tünni neki hogy mi a helyzet.
2020. nov. 25. 07:34
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
mi az az életmódbeli probléma ami nem hiányzik?
2020. nov. 25. 08:05
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Egyszerű: ne járkálj el vele sehova sem, semmit ne tegyél vele amit normális kapcsolatban, ne kommunikálj vele, csak akkor hízelegj neki ha szexet akarsz. Du..asd meg magad, aztán gyorsan távozz. Amúgy szánalmas vagy de nagyon.
2020. nov. 25. 08:49
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Vegyèl egy vibrátort. Ne embert használj ilyen célra.

Én biztos nem dugnàm beléd a farkam. Eszközkènt használod az embereket. Ez a legalja viselkedés.

2020. nov. 25. 09:59
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

8. Nem tudom miről beszélsz, milyen empátia? A férfiak nem kötődnek úgy a nőkhöz mint fordítva. Abszolút nem veszik zokon ha kiderül, hogy csak szexre kellenek. Nemúgy mint fordítva, hogy játszanak a nők érzelmeikkel.

Amúgy meg szégyen az, hogy pasik megengedhetik ezt maguknak, tőlük elnézed, de nőktől nem. Mi ez? Ha nem a női nemet degradálod le, vele együtt saját magadat.

Mindkét nemtől furcsa és valahol nem tisztességes ezt aláírom. Én ezt megbeszéltem a pasimmal, nem örükt neki, de azt mondta, adok amennyit adok magamból, nincs más választása, mert szerelmes.

Én viszont soha nem leszek belé az, de ezzel tisztában van. Ha én nem, legalább ő had legyen boldog. És ha már ez van hogy nem tudok szeretni senkit, legalább adhassak.

7.

2020. nov. 25. 11:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem nèzem el a pasiknak sem, ugyanolyan undorító tőlük is, de tőlük jobban kitelik. Kérdés, kivel lehet ezt megcsinàlni. Velem nem.

Egyébkènt pedig csak, hogy tudd:nem minden férfi tolerálja, ha eszköznek tekintik. Ez nem a nemektől függ, hanem az egyèntől.

2020. nov. 25. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!