Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly ismerkedésnek indult, de meggondoltam magam. Viszont szexre szívesen megtartanàm (ő a férfi) . Hogyan kellene ezt közölni?
Vegyèl egy vibrátort. Ne embert használj ilyen célra.
Én biztos nem dugnàm beléd a farkam. Eszközkènt használod az embereket. Ez a legalja viselkedés.
8. Nem tudom miről beszélsz, milyen empátia? A férfiak nem kötődnek úgy a nőkhöz mint fordítva. Abszolút nem veszik zokon ha kiderül, hogy csak szexre kellenek. Nemúgy mint fordítva, hogy játszanak a nők érzelmeikkel.
Amúgy meg szégyen az, hogy pasik megengedhetik ezt maguknak, tőlük elnézed, de nőktől nem. Mi ez? Ha nem a női nemet degradálod le, vele együtt saját magadat.
Mindkét nemtől furcsa és valahol nem tisztességes ezt aláírom. Én ezt megbeszéltem a pasimmal, nem örükt neki, de azt mondta, adok amennyit adok magamból, nincs más választása, mert szerelmes.
Én viszont soha nem leszek belé az, de ezzel tisztában van. Ha én nem, legalább ő had legyen boldog. És ha már ez van hogy nem tudok szeretni senkit, legalább adhassak.
7.
Nem nèzem el a pasiknak sem, ugyanolyan undorító tőlük is, de tőlük jobban kitelik. Kérdés, kivel lehet ezt megcsinàlni. Velem nem.
Egyébkènt pedig csak, hogy tudd:nem minden férfi tolerálja, ha eszköznek tekintik. Ez nem a nemektől függ, hanem az egyèntől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!