Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szexre kínálkozó nőket a férfiak elutasítják, a többit meg csak arra akarják használni?

Figyelt kérdés
olyan szánalmas, hogy egy nő nem fejezheti ki hogy szexet akar csak, mert akkor a férfiak egyből mocskosnak, meg prostinak nézik, aki mindenkivel volt, és elkezdenek undorodni, ezért el kell játszani, hogy ááá, mi komolyat akarunk vagy ezer éve nem voltunk férfival...mert akkor azt hiszik, hogy most kifogtak egy kedves félszűz nőt, akit persze csak szexre akarnak, de a lényeg hogy azt higyjék nem volt sok pasival előtte

#rzjuzet
2021. máj. 13. 15:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%
Mert ép eszű ember nem akarja olyanba belerakni, aki ki tudja hány palinak már ugyan úgy felajánlhatta magát előtte.
2021. máj. 13. 15:09
 2/22 A kérdező kommentje:
csak itt arról van szó, hogy azok a nem felkínálkozó nők valójában nem akarnak csak szexelni, komolyat keresnek, akik meg csak szexelni, azoknak hazudniuk kell és színlelni és úgy szexelni! Szerintem evidens nem, hogy amelyik nőt le tudod fektetni első alkalommal, az valójában csak szexet akart és iugyanúgy megteszi másokkal is, különben nem feküdne le veled egyáltalán. Viszont borzasztó, hogy már első alkalommal is színlelni kell a kis szüzet, hogy a hülye férfi "jól" érezze magát. Ez sokat elvesz abból az élvezetből, amit egy nő kaphatna, ha önmagát adhatná elejétől fogva és nem kéne energiákat fektetni a "jaj én nem olyan vagyok"-ba.
2021. máj. 13. 15:13
 3/22 anonim ***** válasza:
98%

Ez kicsit álszent gondolkodáa, 1-es. Ugyan nem keresek szexkapcsolatot,(eddig kemény 4 férfi volt az életemben) de ahogy elnézem a mai férfi felhozatalt, lehet, hogy egyszerűbb lenne és nem jönne a velük járó "nyűg". Van olyan férfi most is, aki külsőre extrán megfogott, de hosszútávon zavarna szerintem az okoskodása. Miért is ne feküdhetnék le vele, ha akarok? Mert nő vagyok? :D

És akik a társkeresőn csak dugni keresnek nőket, azoknak a farka hány nőben járhatott már? Ja, hogy ez nem számít?

2021. máj. 13. 15:16
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
eletemben nem hallottam meg ilyet, hogy egy szexre kinalkozo not elutasitottak volna. szerintem ez csak akkor tortenhet meg, ha a no nagyon csunya es taszito.
2021. máj. 13. 15:17
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

"hogy amelyik nőt le tudod fektetni első alkalommal, az valójában csak szexet akart és iugyanúgy megteszi másokkal is"

Nyuszika, férfi is első alkalommal fekszel le vele, mindketten ott vannak. A pasi pont olyan lotyó, mint a nő. Sőt jobban, mert a nő feltehetően célirányosan őt választotta, mivel tetszik neki. A pasi meg válogatás nélkül dug. Mitől is nem himrib.nc ő?

2021. máj. 13. 15:19
 6/22 anonim ***** válasza:
16%
Állj akkor prostinak. Nem kell játszani az eszed, komolyat sem akarnak, pénzt is kapsz érte....tiszta haszon.
 7/22 A kérdező kommentje:
pedig sok férfi van, aki elutasítja őket, méghozzá az előítéleteik miatt és mert undorodnak attól hogy a nőnek több partnere is volt.
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
az olyanok dugjanak zardaszuzet.
2021. máj. 13. 15:29
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

"7/7 A kérdező kommentje:

pedig sok férfi van, aki elutasítja őket, méghozzá az előítéleteik miatt és mert undorodnak attól hogy a nőnek több partnere is volt."

Az olyan nem FÉRFI!

Nekem csak 1 kizáró ok van, ha volt színes (N, A, C,) vagy ZS vallású palija. De ez más.

2021. máj. 13. 15:32
 10/22 anonim ***** válasza:
97%

"mert undorodnak attól hogy a nőnek több partnere is volt"

Ugye mert ő is szuzies életet él.

2021. máj. 13. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!