Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak durván elutasítják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak durván elutasítják a nőket. Vélemény?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=URGakCxpOp0

Csak angolul értők fogják érteni a videó tartalmát.

Az a lényeg, valaki indítványozta, hogy a nők hívják randira a titkos szerelmüket, és screen shotot küldjenek arról, mi volt.

Nos, a legtöbb lányt csúnyán elutasították, és a hangsúly a csúnyán van...

Olyanokat írtak hogy fúj, nem, inkább meghalnék, meg kapásból egy letiltás...

2018. márc. 26. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
A videó csak a csúnya elutasításokat mutatja be, a kedves igeneket nem.
2018. márc. 26. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

Ha megnézed a fele csak szívatás, egyik lány sem gondolta komolyan.

Pláne amikor olyan pasikat hívnak randira akiket azelőtt lekoptattak.

2018. márc. 26. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Ezek szerkesztett beszélgetések, nem valódi emberekkel. Valaki kitalál valamilyen témát és megírja hozzá a párbeszédeket.

Nyilván arra megy ki a játék, hogy frusztrált kislányok együtt nagy egyetértésben tudják a férfi nemet szapulni, mert az a kedvenc időtöltésük :D

2018. márc. 26. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:
De volt néhány kedves igen is. Csak alig. És nem kéne ilyen durván, kulturáltan is lehet nemet mondani. Nem mellesleg csak egy olyan volt, ahol a lány olyat hívott, akit egyszer régen elutasított. Csak 1.
2018. márc. 26. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Amúgy én nőként pont ezért nem értem, miért rossz a tiltás. Inkább tiltson valaki, minthogy utána még basztasson is.

Első, végignézted, vagy nem megy az angol?

2018. márc. 26. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
#4: Beletekergettem, tényleg csak néhány volt. Mert a videó készítője így válogatta össze. Írj rá 10 gyk-s férfira, hogy randiznál velük. És láss csodát... A többség nem lesz elutasító.
2018. márc. 26. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Én végignéztem, nem tekergettem, és sok kedves igen volt. Ahhoz képest, hogy úgy lett beharangozva, hogy durván elutasítják a nőket.
2018. márc. 26. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem egyikük sem hívott.
2018. márc. 26. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:

#6 "Írj rá 10 gyk-s férfira, hogy randiznál velük. És láss csodát... A többség nem lesz elutasító."

Nem jelent semmit, hogy gyk-n 10 random fiú benne lenne egy randiba. Ha EGY konkrét személlyel randiznál, aki tetszik, akkor teljesen lényegtelen, hogy másik 10 ember, aki nem érdekel randizna veled.

Egyébként sem az elutasítás a baj. Hanem a módja. Úgy szoktam nőket visszautasítani, ahogy fordított helyzetben nekem is kevésbé esne rosszul, ha visszautasítanának.

2018. márc. 26. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:

#9: Ha az nem jelent semmit, akkor ez a videó sem jelent semmit.

És mindenkinek joga van úgy elutasítani, ahogy akar. Fura, hogy itt megy a problémázás, máskor pedig a férfiak ekézése, hogy milyen bunkók meg hogy mernek már random csajokra ráírni neten.

Bevallom, utasítottam már egy csajt bunkón. Egyik haver próbálkozott teljesen normálisan a lánynál, az meg körberöhögte és küldte a barátnőinek a screenshotot. 1-2 héttel később rám írt a csaj, hogy menjünk el inni valamit. Nem kérdezte, kijelentette. Természetesen bunkón reagáltam le a helyzetet, amin felháborodott.

Volt egy másik csaj, aki koppintott, mert képbe jött egy másik srác. A srác mégsem akart tőle semmit, én meg beleszerettem egy csajba és már randizgattunk. A csaj próbált visszapofátlankodni és féltékenykedett. Kicsit etettem, aztán koppintottam.

Lehet mondani, hogy fúúúdegonosz vagyok, de valahogy mindkét lány visszavett azóta az arcából.

2018. márc. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!