Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak durván elutasítják a nőket. Vélemény?
https://www.youtube.com/watch?v=URGakCxpOp0
Csak angolul értők fogják érteni a videó tartalmát.
Az a lényeg, valaki indítványozta, hogy a nők hívják randira a titkos szerelmüket, és screen shotot küldjenek arról, mi volt.
Nos, a legtöbb lányt csúnyán elutasították, és a hangsúly a csúnyán van...
Olyanokat írtak hogy fúj, nem, inkább meghalnék, meg kapásból egy letiltás...
Ha megnézed a fele csak szívatás, egyik lány sem gondolta komolyan.
Pláne amikor olyan pasikat hívnak randira akiket azelőtt lekoptattak.
Ezek szerkesztett beszélgetések, nem valódi emberekkel. Valaki kitalál valamilyen témát és megírja hozzá a párbeszédeket.
Nyilván arra megy ki a játék, hogy frusztrált kislányok együtt nagy egyetértésben tudják a férfi nemet szapulni, mert az a kedvenc időtöltésük :D
Amúgy én nőként pont ezért nem értem, miért rossz a tiltás. Inkább tiltson valaki, minthogy utána még basztasson is.
Első, végignézted, vagy nem megy az angol?
#6 "Írj rá 10 gyk-s férfira, hogy randiznál velük. És láss csodát... A többség nem lesz elutasító."
Nem jelent semmit, hogy gyk-n 10 random fiú benne lenne egy randiba. Ha EGY konkrét személlyel randiznál, aki tetszik, akkor teljesen lényegtelen, hogy másik 10 ember, aki nem érdekel randizna veled.
Egyébként sem az elutasítás a baj. Hanem a módja. Úgy szoktam nőket visszautasítani, ahogy fordított helyzetben nekem is kevésbé esne rosszul, ha visszautasítanának.
#9: Ha az nem jelent semmit, akkor ez a videó sem jelent semmit.
És mindenkinek joga van úgy elutasítani, ahogy akar. Fura, hogy itt megy a problémázás, máskor pedig a férfiak ekézése, hogy milyen bunkók meg hogy mernek már random csajokra ráírni neten.
Bevallom, utasítottam már egy csajt bunkón. Egyik haver próbálkozott teljesen normálisan a lánynál, az meg körberöhögte és küldte a barátnőinek a screenshotot. 1-2 héttel később rám írt a csaj, hogy menjünk el inni valamit. Nem kérdezte, kijelentette. Természetesen bunkón reagáltam le a helyzetet, amin felháborodott.
Volt egy másik csaj, aki koppintott, mert képbe jött egy másik srác. A srác mégsem akart tőle semmit, én meg beleszerettem egy csajba és már randizgattunk. A csaj próbált visszapofátlankodni és féltékenykedett. Kicsit etettem, aztán koppintottam.
Lehet mondani, hogy fúúúdegonosz vagyok, de valahogy mindkét lány visszavett azóta az arcából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!