Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány %, hogy szexre hajt csak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány %, hogy szexre hajt csak?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük a randit hétvégére, viszont ma először elhagyta egy olyan mondat a száját, ami előtte soha, hogy mi lenne, ha randin lenne kicsit több is? Mondom neki, hogy Te minden első randit, így indítassz.Azt mondja, nem, de Téged nagyon kívánlak.... Lemondjam a randit? Én ugyanis séta, ölelés, max csók, amit el tudok képzelni. Oké, hogy miután megismertem, azóta mindan nap beszélünk és eltelt 3 hónap, hogy végre hazavergődtem külföldről és tudnánk végre találkozni, de azért na...

2021. júl. 15. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a mondatával előttem elvágná magát. Annyira gáz...

És nem mennék el a randira.

2021. júl. 15. 22:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogtàl egy senkit
2021. júl. 15. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Honnan tudja, hogy kíván, ha élőben nem is találkoztatok?

Nem biztos, hogy csak szexre hajt, és anélkül nem is kíváncsi rád. De azért figyelj oda, és csak abba menj bele, ami neked is belefér és jól esik.

2021. júl. 15. 22:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi időt és energiát beleöl az ismerkedésbe és nem bír várni pár randit, hogy "legyen kicsit több is"?

Hagyd a francba..

2021. júl. 15. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy forintot nem ér!
2021. júl. 15. 23:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen bunkóval szóba sem kell állni. Az egy másik helyzet, ha nagyon egymásba gabalyodtok a randin, és ott megkérdezi, hogy nincs -e kedved felmenni hozzá, de így indítani red flag.
2021. júl. 15. 23:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát első randin ilyet is gáz megkérdezni, hogy felmennék-e... Az se különb és nem is normális, valakihez első randin dugni menni, akármennyire is van kémia....
2021. júl. 15. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz szexelni vele az első randin, igen. Elég suttyóság.
2021. júl. 15. 23:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha három hónapja csak rád vár, akkor érthető, hogy türelmetlen volt. Ezt a részét teljesen megértem, de akkor sem mondanék ilyet. Végződhet szeretkezéssel is egy első randi, de nem kérünk rá garanciát!

Szerintem mondd el neki, amit ide is leírtál. Ha elismeri, hogy tapló volt és megért, akkor mehetsz randizni. Lehet, hogy el sem akar jönni azok után, ha elmondod, hogy első randin csak fagyizni fogtok.

2021. júl. 16. 00:33
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Csak megfektetne
2021. júl. 16. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!