Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már sok szinttel alattatok lévővel csak azért,hogy tuti legyen a siker?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 21:22
1/13 anonim válasza:
Randiztam, de nem a siker miatt, hanem mert tetszett ez a felállás.
2/13 anonim válasza:
Nincs már olyan sok szint alattam 🤷♂️
3/13 anonim válasza:
dehogyis, nem vagyok ennyire ketsegbeesett es felesleges idom sincs ilyen baromsagokra.
4/13 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdéseket, komolyan :D Igen, szoktam felszedni csöveseket csak azért, hogy ne utasítson vissza senki :D :D :D
6/13 anonim válasza:
Persze. Szex garantált minimális munkával.
7/13 anonim válasza:
Igen volt mar, de nem sult ki belole semmi jo. A sajat, es sajnos az o idejet is csak pazaroltam. Banom mar, hogy igy tettem, es legkozelebb hasonlo helyzetben mar tudtam nemet mondani.
8/13 anonim válasza:
Ezzel a néhány szinttel lentebb csak egy gond van. És többször belefutottam már ebbe. Azt gondolnád, hogy egy ilyen lánynak tuti nincs párja, de többször előfordult, hogy volt. Pedig el se tudtam képzelni, hogy ez létezik 🤷♂️
9/13 anonim válasza:
Miért lenne attól tuti a siker? Ha sok szinttel alattam van, akkor már mentálisan beteg is lehet, meg minden baja lehet. Agymosott, nem tudatos. Miért lenne ez siker kulcsa hogy személyiségileg egy fos a másik? Valamint miért lenne ez számomra siker, hisz olyannal vagyok, akivel nem vagyunk egy dimenzióban.
10/13 A kérdező kommentje:
A siker az most arra vonatkozott, hogy biztos lenne sex kettőtök között.
2021. júl. 18. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!