Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítanom kellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel 2 hónapja randizgatunk,előtte 2 hónapig nagyon tepert,hogy egyáltalán rábólintsak a randira,mert nagyon rossz és nehéz élethelyzetben voltam.Ő mondta,hogy nem kell egyedül szembenéznem ezzel blablabla ő itt van mellettem.Az elején olyan nagy szavakat használt,meg,hogy mikor mondjuk már,hogy kapcsolatban vagyunk stb...ő akarta.Az igaz,hogy ha valami dolga van,akkor az az első és ez így is van rendjén....,de megvan a kis kialakult élete és sokszor randizgatunk,elmegyünk ide-oda és aztán csak heti egyszer alszunk együtt....úgy értem,én csak unaloműzőnek kellek...plusz ő szereti a vérem szívni,de fordítva már nem igaz...csinàltam kaját neki ma és a ruhái szanaszét voltak,csak összehajtottam...nem porszívóztam én még soha meg ilyenek nála,de a kajamaradványokat elpakolom,meg ha egy ket ruha ott van,azt összehajtom...és azt mondta:nem kell pakolnod,nem vagy te az anyám...közben van amikor nagyon romantikus,kicsit ilyen hangulatember...de amikor rossz kedve van,akkor meg annyira mogorva....Azt is észrevettem,hogy ha nem keresem ír naponta 3-szor és az sem baj,de ha 4-5 naponta én írok neki,akkor nem olyan aktív...Nehezen kapott meg,ő is mondta,hogy van egy csomó jó tulajdonságom,a családját ismerem és a barátait is,ők is szeretnek....,de annak ellenére,hogy én mondtam az elején,hogy majd meglátjuk mi lesz,ő meg komolyat akart,hát....be van sz..va az elköteleződéstől...Annyi még,hogy a nővére is azt mondta,hogy csak virágról virágra száll és ez így nagyon nem jó,nem tud elköteleződni....de nem egy nagy szexgép...heti 2szer szexelünk és azt is miattam és mondja,hogy milyen szexmániás vagyok,meg disznó fantáziám van...Nem lehet,hogy azért csak futó kalandjai vannak,mert ilyen nehéz természet?!Van amikor a mennyekben vagyok,de sokszor a pokolban és egy kezdődő kapcsolatban ennek nem kellene így lennie...

2021. júl. 13. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vele élhetetlen lenne. Sajnalom.
2021. júl. 13. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te is érzed, hogy ez így nem jó. Ne vesztegesd az idődet..
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék taktikázni és nem 20 évesek vagyunk már...egyszerűen unom azt érezni olykor,hogy nem vagyok elég jó....
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem te nem vagy elég jó, hanem ő nem az.
2021. júl. 13. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Oh te kis szexmániás disznó ;)

Én dobnám, nem pakol el maga után és még ki is van akadva. Egy nagyranőtt gyerek :D Ez kell neked? Csak a szexért tartod? :(

2021. júl. 13. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Heti 2 alkalom miatt vagy szexmániás? :D Nagyon ügyesen tudsz választani... ;)
2021. júl. 14. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!