Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meg kéne szakítano...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg kéne szakítanom a kapcsolatot vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom, aki bevallotta, hogy szerelmes belém. Én nem tudom viszonozni az érzéseit, szeretem, de csak mint barátot, és nem szívesen veszíteném el. Viszont nem akarom, hogy így neki legyen rossz és esetleg tartsam benne a reményt, hogy még lehet valami... Az eszem azt mondja, az ő érdekében szakítsam meg a barátságot, de a szívem meg sajnálná, és hiányozna. Nem tudom mit tegyek, mi a jó megoldás ilyenkor? Ti mit tennétek?

N/25

2021. jún. 25. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőtök érdekében engedd el.
2021. jún. 25. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Ulj le vele es beszeljetek at a dolgot !! Remelhetoleg megerti
2021. jún. 25. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Mond meg neki, hogy ha barátként tud létezni melletted, akkor folytassátok, viszont ha nem, akkor jobb, ha pá...
2021. jún. 25. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
17%

Ki vagy te, hogy azt hiszed jobb döntést tudsz hozni másnál a saját érzéseiről?

Ez tipikus női gondolkodás, hogy kikombinálod más helyet az ő érzéseit. Nem vagy isten. Nincs hozzá sem elég tudásod, sem elég alapod erre.

A másik lehetőség, hogy valójában így már nem akarod folytatni ezt a barátságot, akár tudatosan, akár tudat alatt, és így racionalizálod. Találsz egy érvet, egy kifogást, amivel magadnak bizonyíthatod a kapcsolat megszakításának a jogosságát.

Én azt javaslom, hogy először magadban gondold át alaposan, hogy a te szempontodból, a te érzéseid alapján akarod-e folytatni és hozz egy döntést erről. Ezt a döntést pedig mondd el neki is és hagyd őt is dönteni erről, mint felnőtt embert.

2021. jún. 25. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy szerelmes ember nem fog racionálisan dönteni.
2021. jún. 25. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
5, Nem is kell racionálisan döntenie.
2021. jún. 25. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne kéne? Semmi előnye nincs ha állandó kapcsolatban vagy valakivel, akinek nem kellesz. Nem egészséges és csak elveszi az idődet. Ez ugyanolyan mint nem kilépni egy ramaty kapcsolatból, ahol már mindkét fél kellemetlenül érzi magát.
2021. jún. 26. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!