Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kéne szakítanom vele a kapcsolatot?
ma 20:18
köszi.a másik kérdésem az lenne hogyan kéne vele megszakítani a kapcsolatot? egy idő után gyanút fogna,hogy nem beszélek vele
"Ha a lányt nem tartod arra érdemesnek, hogy a barátod legyen, akkor szerintem ne akard őt másra se."
Ez rohadtul nem ilyen egyszerű!!!
Ha egy fiú szerelmes egy lányba,de az csak a barátja akar lenni,az kb olyan,mintha megdöglött volna a kutyád,de azért megtarthatod.
Iszonyatosan fájdalmas érzés,amikor ott van melletted szíved választottja ,de tudod,h nem lehet a tiéd. Minek kínoznád magad?
ma 20:20
érdemesnek tartom,hogy a barátom legyen EZÉRT IS ÍRTAM KI A K.RVA KÉRDÉST:könyebb lenne megszakítani vele a kapcsolatot,de másfelől NAGYON BÍROM
de az is lehet,hogy csak provokálni akarsz
Hogy akarnád vele úgy megszakítani a kapcsolatot, hogy ne fogjon gyanút, hogy nem beszélsz vele?
Ha megszakítod vele a kapcsolatot, akkor nem beszélsz vele, és pont.
Ha egy lánynál csak a szexuális témát nyomod, elhajt, mint a többi kangörcsös idiótát, aki csak meg akarja dugni.
Ha csak a lelkével törődsz, neked fogja elsírni, hogy a többi pasi milyen, mert szerinte te nem vágysz rá fizikailag. Pedig csak nem tudod kimutatni.
Hozd a tudtára, hogy kívül belül tetszik neked, és nőként tekintesz rá, nem "holmi" barátként.
Mindenképpen felejtős kicsit!
Szépen lassan felőrlöd magad és néha már idegesebb leszel a megszokodtól, nekem még a szívemre is ráment amúgy(egészség, nem átvitt értelem). Barátnő férfinek?? Tök fölösleges, buliz és érezd jól magad a haverokkal, az jobban fogja idegesíteni és az, hogy jól meg vagy nélküle is! Ha nem keres, akkor lesz másik, ha meg nem, akkor vegyél egy motort én is azt tettem!(ugyanúgy imádom, mint egy nőt, és majdnem ugyanannyit ad, csak rajta nem nedvesedik semmi ha hozzá nyúlok...):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!