Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lehet nehéz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet nehéz egy tőlem 14 évvel idősebb férfival együtt élni? Hamar akarhatja a gyereket?

Figyelt kérdés

Nem rég megismerkedtem egy tőlem 14 évvel idősebb pasival, nagyon brutálisan jól néz ki. Én egyébként 26 éves vagyok. Egyelőre minden jól alakul köztünk, de kicsit tartok attól, hogyha egyszer odajutunk, hogy összeköltözünk vagy bármi, akkor nehézkes lesz. Ő nagyon laza, úgy viselkedik mint egy 25 éves, de nagyon szerethető.☺️ Akinek esetleg volt hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban az megosztaná velem?

Köszönöm!🥰

2021. júl. 13. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Volt 13 évvel fiatalabb csajom, és minden rendben volt. Illetve nem, de nem a korkülönbség volt a probléma. Ennyi szerintem simán belefér. Azt mondjuk tudd, hogy nem fogsz egy ennyivel idősebb férfit irányítani. Van ey kialakult élete, amihez neked kell többet alkalmazkodnod. A gyerek kérdést nem értem, mégis honnan kellene tudnunk mit mikor akar?
2021. júl. 13. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
ha most 40 éves , akkor lehet már nem is akar
2021. júl. 13. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Ki a fene akarna 40 felett gyereket?
2021. júl. 13. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Igaz, ez hülye kérdés volt, viszont egyszer amikor beszéltünk róla, akkor azt mondta, hogy ő nem zárkózna el előle, ha úgy alakulna. Persze ezt általánosságban értette, nem úgy, hogy éppen velem.
2021. júl. 13. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy 14 évvel idősebb nem baj, az már igen, hogy úgy viselkedik mint egy 25 éves.

Hasonló tapasztalatom volt, az illető 16 évvel volt idősebb nálam, ő is nagyon aranyosan viselkedett, és legalább annyira gyerekesen is. Mármint ha valaki bolondozik, viccelődik nem baj, de ő kb minden nővel összebarátkozott mint egy kis tini és flörtölgetett össze-vissza, ami szerinte nem jelentett semmit, hisz ő csak így barátkozik. Tény, hogy egyikkel se feküdt le, de a viselkedése miatt nem lehetett komolyan venni. Arról nem is beszélve, hogy 40 évesen nem csak visszavágyott a bulis korszakához hanem úgy is viselkedett. Persze akkoriban borzasztóan bele voltam esve. Mostmár kicsit idősebben belátom, hogy a legjobb volt, hogy már nem vele vagyok, hisz ilyen emberrel nem lehet tervezni, nem lehet családot alapítani.

Persze nem azt mondom, hogy a te párod ilyen, ha normális miért ne. De ha úgy viselkedik mint egy huszonéves negyven évesen, az kicsit gáz.

2021. júl. 13. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
#6 Dehát alapból olyan mindedjiknek
2021. júl. 13. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy 40 éves pasi úgy viselkedik, mint egy 25, akkor az gáz. Ha eddig nem közeleződött el, nem akart gyereket, akkor valószínűleg veled sem tervezi ezt.
2021. júl. 13. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!