Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi a pénisze, hogy kezeljem ezt a helyzetet?
27N vagyok, ő 31F. Pár hónapja járunk és nem volt köztünk egyből testi kapcsolat, így ez csak nem rég derült ki. Ezen kívül minden rendben vele, okos, helyes, törődő, szeret. Egyelőre a szex is rendben van, mert máshogy kompenzálja ezt a hiányosságot, de félek, hogy majd idővel ez probléma lesz, mert vagy komplexusai lesznek, vagy nekem fog hiányozni a nagyobb méret. Nem tudom, mit csináljak, nem érzem fairnek, hogy valakivel azért szakítsak mert kicsi neki. Végül is nem tehet róla. És tényleg egy nagyon jó ember, nem ezt érdemli. Meg azon is gondolkodom, hogy vajon hányan rázhatták már le emiatt. Aztán most már sajnálom is.
Szerintetek meg lehet ezt beszélni? Működhet így, vagy idővel ebből probléma lesz? Volt már valaki ilyen helyzetben köztetek?
Rágerjedek. Egyébként ügyes, vagyis kezével vagy orálisan pont úgy csinálja, ahogy szeretem. Csak behatolástól meg amúgy mással sem volt orgazmusom, szóval nem hinném, hogy vele lesz.
Ezt leszámítva viszont minden jól működik köztünk. Illetve a szex sem rossz, csak ez az egy dolog kicsit lehangoló és nem merem szóbahozni, nehogy megsértsem, vagy komplexusai legyenek miattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!