Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátomnak kicsi a pénisze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi a pénisze, hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

27N vagyok, ő 31F. Pár hónapja járunk és nem volt köztünk egyből testi kapcsolat, így ez csak nem rég derült ki. Ezen kívül minden rendben vele, okos, helyes, törődő, szeret. Egyelőre a szex is rendben van, mert máshogy kompenzálja ezt a hiányosságot, de félek, hogy majd idővel ez probléma lesz, mert vagy komplexusai lesznek, vagy nekem fog hiányozni a nagyobb méret. Nem tudom, mit csináljak, nem érzem fairnek, hogy valakivel azért szakítsak mert kicsi neki. Végül is nem tehet róla. És tényleg egy nagyon jó ember, nem ezt érdemli. Meg azon is gondolkodom, hogy vajon hányan rázhatták már le emiatt. Aztán most már sajnálom is.

Szerintetek meg lehet ezt beszélni? Működhet így, vagy idővel ebből probléma lesz? Volt már valaki ilyen helyzetben köztetek?

2021. júl. 13. 16:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Mennyire kicsi?
2021. júl. 13. 16:50
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Hat figyelj, ez attol fugg, hogy milyen tipus vagy. En sajat magamrol tudom, hogy mindig ugy ereznem magam, mint aki evett egy kicsit, de jol teljesen sosem lakott, tehat en szemely szerint elegedetlen lennek. Elobb vagy urobb szakitanek, valoszinuleg inkabb elobb, mert akkor meg nem faj annyira, mint mondjuk evek utan. Neked azt tanacsolom, hogy merlegelj, ha egyebkent minden mas meg tenyleg szuper vele. Ha probalod szobahozni csak nagyon ovatosan, ha megbantod, akkor gatlasossa teheted.Viszont ez nem "fairseg" kerdese, neked is egy eleted van, gondolom monogam kapcsolatban tervezed te is leelni az eleted, nagyon nem mindegy, hogy milyen szexet kapsz az elkovetkezendo 30-40 evben.
2021. júl. 13. 16:55
 3/16 A kérdező kommentje:
Jó most nem azt mondom, hogy értékelhetetlen, de izgalmi állapotban mondjuk pont elfér a markomban. És kis kezem van. Nem is vastag. Mielőtt elmegy egy icipicit duzzadtabb, de az már ugye nem tart sokáig. Őszintén szólvan nem mertem nagyon megnézni, nehogy feltűnjön neki, hogy gondolatban méregetem. Az eddigi barátaim közül az övé a legkisebb.
2021. júl. 13. 16:57
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Masodik vagyok. Vannak ilyen peniszkopenyek amik elvileg kicsit segithetnek a dolgon meg akar dildot is be lehet vetni, minden attol fugg, hogy a parod mennyire nyitott ezekre. De ezert mondtam, hogy merlegelj, megeri-e ezekkel kinlodni, mert mashol tenyleg 100%, vagy konnyebb keresni egy olyat, akivel egyszeru es jo a szex.
2021. júl. 13. 17:00
 5/16 anonim ***** válasza:
96%

hát ha egy kis női kézben elfér akkor az álva max 8-10 centi lehet..

Mikro pénisznek tünik amúgy?

Mert az átlag 12-16 centi..

2021. júl. 13. 17:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy én csak behatolástól sosem tudtam elélvezni, mármint azokkal sem, akiknek normális, vagy akár nagyobb volt. Szóval ha így is úgy is kell mellé még más jellegű izgatás is, akkor kár lenne őt ezért dobni. De azért így is félek, hogy baj lesz ebből.
2021. júl. 13. 17:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is 8-10 cm lehet. Nem tűnik mikropénisznek. Szerintem csak egy átlagosnál kisebb pénisz.
2021. júl. 13. 17:04
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
nem fog jó tenni a szexuális életeteknek, ha már fontolgatod hogy szakítanál. csak a bűntudat tart vissza, sajnos nem izgulsz rá. de ez nem a te problémád. próbálkozzon a pasi 150 centis ázsiai lányokkal, mert az ázsiai pasiknak is ekkora van és az ázsiai lányoknak is pici hüvelyük.
2021. júl. 13. 17:32
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
a nőknek fontos a vizuális látvány a pénisz tekintetében, de sokan letagadják sajnos.. hiába nem élveznek akár egy tehén kukitól sem akkor is fontos hogy masszív vastag legyen..
2021. júl. 13. 17:43
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, exemnek 10 cm volt, de engem kitudott elégíteni vele. Nem érzel semmit behatoláskor? Lehet csak nem tudja jól használni..
2021. júl. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!