Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar rázni a csaj? Elengedjem inkább?
Badoon kezdtünk el beszélgetni,utána átmentünk Facebook-ra.
Egészen értelmes csajnak tűnt,jókat beszélgettem vele.
Egy városban lakunk,de ő egy másik városban tanul orvosnak.
Megértettem hogy a vizsgaidőszakban nem nagyon ért rá írogatni nekem,de megbeszéltük hogy találkozunk,ha le tudta az összes vizsgáját és itthon lesz. Mondta hogy szívesen megmutatja azt a várost ahol tanul.
Most hogy már vége a vizsgaidőszaknak,sikerült az összes vizsgája,írt saját magától hogy sikerült minden vizsgája és jön haza.
Utána el is hívtam randira,de nem nagyon válaszolt,odáig naponta beszélgettünk egymással,de most csak egy hét után válaszolt,hogy ne haragudjak rá,de kikapcsolta az értesítéseket a Facebook-on és nagyon sűrű ez a hete.
Fura,hogy vizsgaidőszakban is volt ideje válaszolni,most pedig hogy itthon van és vége az egyetemnek,már csak egy héttel később válaszol.
Jobb ha inkább én is eltűnök?

Csatlakozom az elottem szolokhoz, nem a hete volt suru, hanem jott mas, aki jobban tetszik neki nalad, vagy csak meggondolta magat, de az is lehet, hogy soha nem is akart kapcsolatot. A vizsgaidoszak miatti stresszes hetekben jol jott neki egy kis figyelem, kedvesseg, egy kis megerosites, hogy o milyen jofej, foleg ha eppen az egyik vizsgaztato a foldbe dongolte, es maga alatt volt.
Gondolj bele, konnyu irogatni mindenfelet, amig masik varosban el. Aztan meg amikor hazajon, es TENNI is kellene valamit, amikor mar nincs szuksege figyelemre, mert lekerult a vallarol a vizsgak terhe, akkor rajon, hogy mivel fizikailag annyira nem vonzodik hozzad, ezert tobb haszna immaron nincsen beloled, igy bedob egy ilyen aljas bullshitet az ertesitesekrol. Ami egy arcpirito hazugsag, hiszen ha erdekelned, akkor vizslatna a telojat, hogy mikor irsz mar, nemhogy egy hetig le sem szarna :D Egyetlen esetben erdemes gondolkodni a folytatason, ha nyomos indokot mond amikor visszater a nemasagbol(korhazba kerult, anyja meghat, hajlekalan lett, stb.), es egyuttal idopontot javasol az elmaradt talalkozo bepotlasara .
Nok nagy resze sajnos ilyen, le sem szarjak, hogy veled mi van, foleg, ha a hasznossagod szamukra megszunik.
Javaslom torold mindenhonnan, es nezelodj tovabb, hatha kovetkezo jobb fej lesz.
Sajnos ez így igaz. Pedig ő is mondogatta hogy nem volna pofaja így eltűnni,mint akiknek korábban udvaroltam.
Úgy látszik a gerinc sokaknál nem fejlődött ki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!