Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezek miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek miatt nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

21F vagyok és még nem volt barátnőm. csak 1 éve kezdtek el komolyabban érdekelni a lányok. de ebből az 1 évből 10 hónap csak rágódás volt, mert nem tetszettem magamnak. Aztán két hónapja egyik haverom elvitt szórakozóhelyre, és hát bejöttem a lányoknak. természetesen nem mindegyiknek, de nincs olyan fiú, aki minden lánynak bejön...

azóta randizgattam, de valahogy sohasem jutottunk el a csókig. eddig 3 lány volt és mindegyik megunta a dolgot a 4.-5. alkalom után.

Arra gondoltam hogy belülről van a baj? úgy értem soha senkire nem számítottam, és soha senki sem volt úgy a közelemben, ezért kicsit hiányosak a szociális adottságaim. például nem tudok őszintén beszélni az érzéseimről mert cikinek tartom.

ezért semelyik lánynak sem mertem megmondani hogy tetszik, és közeledni sem mertem feléjük.

változni nem tudok, mert én ilyen vagyok.

akkor így esélytelen hogy lesz párkapcsolatom?

2010. aug. 27. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ehhez is kellett bátorság, hogy leírd ide, hogy ez van. Ilyen vagy és kész.

Én is dettó ilyen vagyok, csak a másik nemet képviselem.

Próbálj nyitni pl. a suliban/munkahelyen és szerintem rengeteg olyan lánnyal találkozhatsz, aki lehet, hogy ugyanolyan belül mint Te, csak ezt nem veri nagy dobra.

2010. aug. 27. 15:06
 12/25 anonim ***** válasza:

Együtt érzek.Ugyanaz a problémám mint neked én 23 éves vagyok.Várnám lehetőleg 18 és 26 év közötti lányok jelentkezését ismerkedés stb. céljából.

Lehet új témát kellett volna nyitnom már mindegy.

Külsőleg semmi gond velem sportos testalkat kellő sárm.

Debrecentől 20 km-re lakom.Bocs tudom hogy nem társkereső:)

Most kezdtem el olvasgatni az oldalt tetszenek Timi válaszai.Lányok közül csak őt tudom nevén nevezni:)

2010. aug. 27. 16:13
 13/25 A kérdező kommentje:
15:06: csak kevés az esélye, hogy két ilyen ember felkeltse egymás érdeklődését. Pedig jó volna hasonlót találni.
2010. aug. 27. 18:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Sose tudhatod, hogy mikor és hol akadsz össze egy olyan személlyel, aki talán pont a tükörképed.

Szerintem veled is az a gond, mint velem, hogy nagyon nehezen nyílsz meg vagy mondod el azt, hogy mire is gondolsz igazán, mert félsz, hogy mit gondolnak rólad mások. Ezért aztán hallgatsz. Jó az összefoglalás? :)

2010. aug. 27. 19:51
 15/25 anonim ***** válasza:
15:06 voltam
2010. aug. 27. 19:51
 16/25 A kérdező kommentje:

Igen, jó! :)

Bár nem szoktam hallgatni, mert szoktam beszélni, csak sohasem magamról, hanem mindig általánosságokról.

2010. aug. 27. 20:02
 17/25 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet. Mindenről beszélek, csak magamról ne kelljen. Ha kérdeznek magamról, azt rövid tő mondatokban elintézem.

A másik meg lehet az önbecsülés hiánya. Magamból kiindulva nem hiszek abban, hogy bárki is olyannak fogadna el, amilyen vagyok, ez túl szép lenne. Na jó, lehet, hogy csak én vagyok a szkeptikus. De ha nem igazán nyitok mások felé, akkor nem tudnak megbántani, és akkor nem fáj. Vagyis ez valamekkora biztonságérzetet.

Én meg már össze-vissza hablatyolok.

2010. aug. 27. 20:30
 18/25 A kérdező kommentje:

Szívemből szóltál! :)

Teljesen egyetértek veled!

2010. aug. 27. 20:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor jól leanalizáltalak! :)
2010. aug. 27. 21:27
 20/25 A kérdező kommentje:

Csak nagyobb közösségben azért sem merek barátkozni, mert félek hogy visszahallom azokat a bizalmas dolgokat, amiket magamról mondok el. Te hogy vagy ezzel?

Van kedved privátban folytatni?

2010. aug. 27. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!