Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha "minden" huszonéves lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "minden" huszonéves lány a negyvenes pasikra bukik, akkor ezek szerint várhatok 20 évet, hogy barátnőm legyen? XD 22/F

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 21:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha általánosítasz, akkor igen.
2010. máj. 12. 21:11
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül tettem idézőjelbe a minden szót.
2010. máj. 12. 21:13
 3/26 anonim ***** válasza:

Nem. Keress negyven körüli nőket.

F/19

2010. máj. 12. 21:17
 4/26 anonim ***** válasza:
Ez a szomorú igazság, sajnálom :) Egyébként nem minden huszonéves lány bukik a negyven körüli férfiakra, én speciel igen, de tényleg nem mindenki, általában engem néznek hülyének ezért, szóval ha te ezt gondolod, az abból adódik, hogy sokat internetezel és ezt veszed alapul, pedig ez egy "kicsit" másabb, mint a gyakorlat, ennél a kérdésnél ez különösen megmutatkozik. Üdv: 21/N
2010. máj. 12. 21:18
 5/26 anonim ***** válasza:
Nem. Addigra a 22 évesekre fognak bukni!
2010. máj. 12. 21:19
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, mert ezek a tucatlányok azt nézik, hogy egy 40 éves hapsinak van lakása, autója, némi pénze.

A volt barátnöm azért hagyott el, egy 20 évvel idösebb hapsiért, mert neki van háza, autója és több pénze.

2010. máj. 12. 21:19
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

csak az a baj tudod, hogy a naívság és a jó duma vezérli őket "imponálja" rá őket a 40 körüli emberkékre. Valójában meg már ott rosszul kezdődik a dolog, hogy nem elég érett még az a férfi mindig ahhoz, hogy normális korához illő "nőt" találjon magának??? És inkább leáll ismerkedni, felszedni egy 20 körülülit. Zsebébe mi van? A főnöki pénzzel villog, kezébe a céges telefon (cég számlájára hívogat és dumál) ráadásul céges autóval megy ide-oda és játsza, hogy mekkora jó arc. Közbe merek fogadni nagy nulla.

Elhiheted ismerek egy párat és a komoly nők akiknek van lakásuk már befutott karrierjük van rohadtul nem foglalkoznak az ilyen tingli-tangli 40 évesekkel.....

de ismerek olyat hogy a csaj 16 és a pasi meg 24... már ez is gáz szerintem..... A pasi valami dettó hasonló "jaszkari" és menő a csaj meg úgy oda van érte mintha ő lenne a görög isten. De én tudom hogy hót hulladék az egész és egy forintot se ér.

20/F

2010. máj. 12. 21:20
 8/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm az általánosítást, én soha nem néztem kinek mekkora vagyona van, egy percig nem érdekelt, és nem is fog érdekelni. Ez kb. ugyanaz az általánosítás, amit a kérdező kiírt, csak másabb témában.
2010. máj. 12. 21:21
 9/26 anonim ***** válasza:

oké akkor kedves: "A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:21"

szóval ezek szerint tényleg ennyire nem becsülöd magad és számodra tökre mindegy ki az és honnan jött.....

most így vettem le (ha nem nézed kinek milye van)

2010. máj. 12. 21:24
 10/26 anonim ***** válasza:

21:21-es!

Akkor Te vagy a kivétel, most örülsz?

De ez akkor sem normális, nevezzük nevén a dolgot, a jelenséget apakomplexusnak hívják.

2010. máj. 12. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!