Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "minden" huszonéves lány a negyvenes pasikra bukik, akkor ezek szerint várhatok 20 évet, hogy barátnőm legyen? XD 22/F
Nem. Keress negyven körüli nőket.
F/19
Nem feltétlenül, mert ezek a tucatlányok azt nézik, hogy egy 40 éves hapsinak van lakása, autója, némi pénze.
A volt barátnöm azért hagyott el, egy 20 évvel idösebb hapsiért, mert neki van háza, autója és több pénze.
csak az a baj tudod, hogy a naívság és a jó duma vezérli őket "imponálja" rá őket a 40 körüli emberkékre. Valójában meg már ott rosszul kezdődik a dolog, hogy nem elég érett még az a férfi mindig ahhoz, hogy normális korához illő "nőt" találjon magának??? És inkább leáll ismerkedni, felszedni egy 20 körülülit. Zsebébe mi van? A főnöki pénzzel villog, kezébe a céges telefon (cég számlájára hívogat és dumál) ráadásul céges autóval megy ide-oda és játsza, hogy mekkora jó arc. Közbe merek fogadni nagy nulla.
Elhiheted ismerek egy párat és a komoly nők akiknek van lakásuk már befutott karrierjük van rohadtul nem foglalkoznak az ilyen tingli-tangli 40 évesekkel.....
de ismerek olyat hogy a csaj 16 és a pasi meg 24... már ez is gáz szerintem..... A pasi valami dettó hasonló "jaszkari" és menő a csaj meg úgy oda van érte mintha ő lenne a görög isten. De én tudom hogy hót hulladék az egész és egy forintot se ér.
20/F
oké akkor kedves: "A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:21"
szóval ezek szerint tényleg ennyire nem becsülöd magad és számodra tökre mindegy ki az és honnan jött.....
most így vettem le (ha nem nézed kinek milye van)
21:21-es!
Akkor Te vagy a kivétel, most örülsz?
De ez akkor sem normális, nevezzük nevén a dolgot, a jelenséget apakomplexusnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!