Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "minden" huszonéves lány a negyvenes pasikra bukik, akkor ezek szerint várhatok 20 évet, hogy barátnőm legyen? XD 22/F
Nem becsülöm magam azért, mert nem a huszonévesek, hanem a negyven körüliek tetszenek? Hát, ha te ezt így fogod fel és számodra a két fogalom egyenlő, akkor igen, nem becsülöm magam.
Szerintem egyáltalán nem így van, ez egy olyan dolog, hogy nekem egyszerűen ők tetszenek, nem tehetek róla. Nincs apakomplexusom, csak egyszerűen nem tetszenek a huszonévesek. Ha az a huszonéves olyan, akkor nincs problémám az életkorával, de egyszerűen nagyon ritka az olyan huszonéves, aki nem hódolt be a divatnak.
"Ha az a huszonéves olyan, akkor nincs problémám az életkorával, de egyszerűen nagyon ritka az olyan huszonéves, aki nem hódolt be a divatnak."
Szerintem ez nem általánosítás, hanem tény. Nem azt mondtam, hogy mindenki behódol a divatnak. Egyébként most komolyan miért zavar titeket az, hogy nekem a 40 körüliek tetszenek?
Hát én egy 41 éves férfi vagyok, de nem vettem észre, hogy annyira buknának rám a fiatalabb lányok, pedig nem utasítanám el. Egy két esetből nem kell általánosítani.
Szóval nem kell várnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!