Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha "minden" huszonéves lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "minden" huszonéves lány a negyvenes pasikra bukik, akkor ezek szerint várhatok 20 évet, hogy barátnőm legyen? XD 22/F

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 21:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem becsülöm magam azért, mert nem a huszonévesek, hanem a negyven körüliek tetszenek? Hát, ha te ezt így fogod fel és számodra a két fogalom egyenlő, akkor igen, nem becsülöm magam.

Szerintem egyáltalán nem így van, ez egy olyan dolog, hogy nekem egyszerűen ők tetszenek, nem tehetek róla. Nincs apakomplexusom, csak egyszerűen nem tetszenek a huszonévesek. Ha az a huszonéves olyan, akkor nincs problémám az életkorával, de egyszerűen nagyon ritka az olyan huszonéves, aki nem hódolt be a divatnak.

2010. máj. 12. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
Látod, Te is általánosítasz, mert nem minden fiatal hódol be a divatnak, vagyunk egy páran hidd el.
2010. máj. 12. 22:01
 13/26 anonim ***** válasza:

"Ha az a huszonéves olyan, akkor nincs problémám az életkorával, de egyszerűen nagyon ritka az olyan huszonéves, aki nem hódolt be a divatnak."

Szerintem ez nem általánosítás, hanem tény. Nem azt mondtam, hogy mindenki behódol a divatnak. Egyébként most komolyan miért zavar titeket az, hogy nekem a 40 körüliek tetszenek?

2010. máj. 12. 22:02
 14/26 anonim ***** válasza:
Hát az tök mindegy neked kik jönnek be mert te speciel le vagy sz.arva de a lányok többsége a negyvenesekre bukik lassan sajnos
2010. máj. 12. 22:15
 15/26 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy le vagyok szarva, már x perce ezen pörögsz :) Azon nem gondolkoztál még el, hogy miért bukik a lányok többsége a 40esekre? (egyébként mondom ez nem így van, ez csak az itteni írogatók szerint van így, a valóság kicsit más, engem szoktak hülyének nézni, már mondtam).
2010. máj. 12. 22:18
 16/26 anonim ***** válasza:
A kutyát nem érdekli, hogy 40- es hapsik kellenek neked, váljon egészségedre.
2010. máj. 12. 22:22
 17/26 anonim ***** válasza:
már bocs de az első kommentem az volt h le vagy sz.arva nehezen pörgök ezen x perce...h.ülye liba :D nézzél százalékokat
2010. máj. 12. 22:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Szia! Így van,ezt apakomplexus-nak hívják! Tudom,mert benne voltam elég sokáig,nekem is az volt! megőröltem értük,20 éves korom alatt!De sokakat nem érdekelnek a 40-es pasik,már engem se,érdekes most megfordult a dolog,most meg a 17-18 körülielért őrülök meg! Nem vagyok pedo,meg semmi ilyesmi! 25/csaj
2010. máj. 12. 22:35
 19/26 anonim ***** válasza:
22:35-ös, jól nézel ki?:P
2010. máj. 12. 22:47
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát én egy 41 éves férfi vagyok, de nem vettem észre, hogy annyira buknának rám a fiatalabb lányok, pedig nem utasítanám el. Egy két esetből nem kell általánosítani.

Szóval nem kell várnod.

2010. máj. 13. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!