Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha "minden" huszonéves lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "minden" huszonéves lány a negyvenes pasikra bukik, akkor ezek szerint várhatok 20 évet, hogy barátnőm legyen? XD 22/F

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 21:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ohh bocs, nem láttam, hogy nem az válaszolt, akivel addig beszélgettem, egyébként ha nem neked írtam miért válaszoltál ahelyett, akinek szólt? Most komolyan...

Nem mindenki apakomplexusos, aki az idősebbekre bukik, ezt illene megtanulnotok. Van különbség, nem is kevés.

2010. máj. 13. 19:31
 22/26 anonim ***** válasza:

Amit mondtam már. Valami nagyon nagy zűr lehet a fejébe annak a pasinak akinek megfelel egy 20-on éves csaj a 40 körüli élet évével. De fordítva is ugyan ez a szitu. Nem hiszem el, hogy izgatónak és normálisnak tartja ráadásul még vonza is "értelmes" csaj kategóriát egy 40 körüli pasas. Érdek. Ennyi.

A pasi örül, büszke magára; ha szóba áll vele egy fiatal kis "cicus".... Legalább van ki fogalalkozzon vele (ha foglalkozik vele egyáltalán az a csaj)

A csaj örül, hogy végre számára értelmes pasi (tapasztalt, erős, bátor) foglalkozik vele. Biztonságot érez mellette mert azt hiszi ha a pasija 40 éves az már mekkora biztos pont az életbe. (Gyorsan megvannak a célok, nincs szenvedés stb.)

Ez az én véleményem és csak a szipmla valós általam ismert emberek véleményét írtam ide le és ahogy élni látom őket!!

20/F

2010. máj. 13. 20:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Figyelj csak, ez tök természetes, hogy mi nem értjük meg az idősebb férfi-fiatal csaj kapcsolatokat, mert nem vagyunk benne. Egyszerűen most nem tudjuk beleképzelni magunkat, milyen lenne nekünk 20 év múlva egy most korunkbelivel. Nem tudom, mennyire mondhatnám azt, hogy az idősebb férfiak és a fiatal lányok meg nem értik meg az idősebb nő-fiatal fiú kapcsolatokat, mert ha ez téged semennyire nem érdekel, akkor hagyjuk.

Én elfogadom, hogy nem tudok olyan "igazi" véleményt formálni olyan dolgokról, amibe nem tudom igazán beleképzelni magam résztvevőként.

20 év múlva majd lehet, hogy összefutok veled és a 18 éves barátnőddel, a 19 éves barátnőmmel az oldalamon.

F/16

2010. máj. 13. 22:10
 24/26 anonim ***** válasza:
ez tényleg jó kérdés. erre nem is gondoltam. csak annyit tudok mondani, hogy ezt nem azt jelenti. hanem mi azért keresünk idösebb pasit mert sokat csalódtunk a korunbeliekkel, és olyan fiút/férfit akarunk akkor megtud becsülni bennünket, aki úgy viselkedik velünk mintha gyémántok lennénk. aki tudja, hogyan kell bánni egy csajjal, aki tisztel, komolyan gondolkodik, hüséges, tapasztalt és komoly kapcsolatot akar :) ha ilyen vagy akkor nem kell 20évet hogy várj ;)
2010. máj. 14. 11:43
 25/26 anonim ***** válasza:

"aki tudja, hogyan kell bánni egy csajjal, aki tisztel, komolyan gondolkodik, hüséges, tapasztalt és komoly kapcsolatot akar"

ezzel csak az a baj, hogy ezt be beszélitek magatoknak ti csajok és már is pozitívabban álltok egy idősebb pasihoz oda.

Ha nem lennél ennyire negatív akkor tutira találnál korod bélit és olyan típusút/viselkedésűt amilyet leírtál.

20/F

2010. máj. 14. 16:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy férfi létedre miért vagy ennyire okos,illetve miért nézed le az olyan nőket,akik buknak a 40es pasikra,miért kell beskatujázni az ostoba,pénzéhes kategóriába,holott erről az ember tényleg nem tehet.Bennem is megvan ez a dolog,már egész kiskoromban is volt több pl rá,mégsem érzem,hogy apakomplexusom lenne,szerintem 20éves kor felett ezt egyébként sem lehet már kijelenteni,mert már ennyi idősen felnőtt nő az ember és én szerintem az érettebb kategóriába tartozom.Igaz,én nem szelektálok,hogy nekem csak xéves korú pasik kellenek,mert észreveszem ugyanúgy a huszonéves pasikat is,de szexuálisan igen is az idősebb,negyvenes pasik nagyon vonzanak.De közülük,sem mindegy,hogy milyen az illető.Ennek amúgy teljesen egyszerű magyarázata van:ő az "alfahím",izgató,hogy idősebb,esetleg magas beosztású(és ebből ne azt szűrd le,hogy pénzéhes vagyok,hanem egyszerűen ez is izgatóvá teszi az összképet,mi nők nem úgy működünk,hogy mindegy,hogy milyen hülye a csaj,csak jól nézzen ki,mint ált. a férfiak ha szexre vágynak).Kb ennyi,evolúciós magyarázat-eddig én is hülyeségnek tartottam ezeket,de nem az-olyan,mint amikor ti a nagymellű,széles csípőjű nőket tartjátok legizgatóbbnak.
2011. szept. 30. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!