Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezek miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek miatt nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

21F vagyok és még nem volt barátnőm. csak 1 éve kezdtek el komolyabban érdekelni a lányok. de ebből az 1 évből 10 hónap csak rágódás volt, mert nem tetszettem magamnak. Aztán két hónapja egyik haverom elvitt szórakozóhelyre, és hát bejöttem a lányoknak. természetesen nem mindegyiknek, de nincs olyan fiú, aki minden lánynak bejön...

azóta randizgattam, de valahogy sohasem jutottunk el a csókig. eddig 3 lány volt és mindegyik megunta a dolgot a 4.-5. alkalom után.

Arra gondoltam hogy belülről van a baj? úgy értem soha senkire nem számítottam, és soha senki sem volt úgy a közelemben, ezért kicsit hiányosak a szociális adottságaim. például nem tudok őszintén beszélni az érzéseimről mert cikinek tartom.

ezért semelyik lánynak sem mertem megmondani hogy tetszik, és közeledni sem mertem feléjük.

változni nem tudok, mert én ilyen vagyok.

akkor így esélytelen hogy lesz párkapcsolatom?

2010. aug. 27. 11:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Dehogy esélytelen. viszont legyél rámenős. 10-ből 8-an díjazzák discoba meg az pláne. az érzéseidről is beszélhetsz nyugodtan. 1 pia mellett. Azt nem is kell a tudtára adnod h tetszik neked. mert le tudja vonni.
2010. aug. 27. 11:46
 2/25 A kérdező kommentje:
nem discoba mentünk hanem egy kávézó szerűségbe. a lányokkal meg sétálgattunk meg ilyenek
2010. aug. 27. 11:48
 3/25 anonim ***** válasza:

erős önbizalomhiányod van, és ezért nem mersz megnyílni a lányok felé. A legjobb ha változtatsz rajta, de anélkül is menni fog, bár való igaz, sokkal nehezebben...

Az érzéseid sosem lehetnek cikik, és bizonyára te is találsz majd egy nőt, akiben megbízol és elmondhatod neki. Ez senkinek sem könnyű, de ne légyi lyen zárkózott... Az valóban nem vonzza a nőket.

2010. aug. 27. 11:48
 4/25 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem szórakozóhelyeken kéne keresgélned csajt, hanem valami normálisabb helyen, különben sose lesz normális kapcsolatod.
2010. aug. 27. 11:49
 5/25 anonim ***** válasza:
édes, hogy ilyen félénk :P L/18
2010. aug. 27. 11:58
 6/25 A kérdező kommentje:

normális helyen?

könyvtárban nem szokás beszélgetni. más normális hely meg nincs

2010. aug. 27. 11:58
 7/25 A kérdező kommentje:
11:58: ők gondolom nem így látták
2010. aug. 27. 12:02
 8/25 anonim ***** válasza:
Normális hely = minden olyan hely, ahol nem buliznak, káromkodnak, cigiznek, isznak, nincs tömeg és nem plázacicákkal van tele. Pl.: park, tér, játszótér...
2010. aug. 27. 12:11
 9/25 anonim ***** válasza:
persze hogy megunja, ha a 4. - 5 . alkalom után már nincs csók..
2010. aug. 27. 12:17
 10/25 anonim ***** válasza:
Most ilyen vagy. Majd változol, nyugi. Viszont tenni is kell érte. De ezt nyugodtan csináld és ne görcsölve, mert azt észreveszik a csajok.
2010. aug. 27. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!