Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátnőm még ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm még ezek után is velem akar lenni, miért? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb fél évet voltunk együtt, az elején éreztem a fellángolást de aztán kezdett a dolog részemről kihűlni. Mint embert még most is nagyon szeretem, nagyon szeretek vele lenni... de nem találkoztam vele valami sűrűn, ami miatt ő sokszor nagyon szomorú és feszült volt, én pedig nem akartam hogy miattam tovább szenvedjen, ezért 2-3 napja véget vetettem a dolognak.

A szakításunk előtt jó 1 hónapig nem találkoztam vele, sőt nem is kommunikáltam... Mikor szakítottam, nem sírt, de láttam a könnyeket a szemében, mondta hogy szeret, és órákig öleltük egymást, simogatott... Most pedig rámírt, hogy nagyon szeret és hiányzom neki, és nem lehetne-e valami más a megoldás, mint a szakítás, hogy csak valami lazább kapcsolat vagy ilyesmi... miért csinálja ezt?

2011. aug. 1. 13:06
 1/6 x) ***** válasza:
Mert szeret. De te láthatóan nem viszonzod mivel akkor örülnél hogy veled akar lenni és minden alkalmat megragadnál hogy vele lehess :)
2011. aug. 1. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát azért, mert szeret téged.Nem akar elengedni véglegesen...
2011. aug. 1. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
más nő ha ennyit szomorkodik a pasija miatt már rég kidobta volna a fenébe. ő meg ezek után is még folytatni akarja... nem tudom mi legyen
2011. aug. 1. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Használd ki, ha ennyire akarja. Ő tudja.
2011. aug. 1. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

hát, ha benne a van a lazább kapcsolatban, és te sem bánod, akkor hajrá! egy idő után úgyis rá fog jönni, ha neki így nem megy.

amúgy igen, szerelmes beléd és nem akar elengedni... meg ebben a reménykedés is benne van, hogy hátha beleszeretsz.

2011. aug. 1. 13:33
 6/6 anonim válasza:

Pont ma olvastam ezt az esetet,csak nem a te szemszögedből,hanem egy lányéból.Ugyan ez a sztori...

Teljesen egyértelmű,hogy szeret téged(nem értem,hogy erre miért kérdeztél rá,hiszen nyílvánvaló),és tudod,akit szeretünk,azt nehéz elengedni.Feltételezem,hogy tapasztaltad már.

,,más nő ha ennyit szomorkodik a pasija miatt már rég kidobta volna a fenébe. ő meg ezek után is még folytatni akarja... nem tudom mi legyen" -> Te jó ég,mekkorát tévedsz!Gondolj csak bele..:) Ha szeretsz valakit,mindenével együtt szereted,szőröstül-bőröstül.Ebben az esetben azért szomorkodik,mert kevés időt töltesz vele,tehát rád vágyik,téged szeret,és akit szeretsz,azt nem dobod ki(persze sok eset van,azt is ki szoktuk dobni,akit szeretünk..olyan esetekben is,mikor szomorkodunk miatta és,ha nem megoldható a probléma akkor megesik,de ez a szomorkodás a hiányod miatt van,amin lehet változtatni.Szóval ezt a feltételezésedet megcáfolom..)

Azt pedig,hogy mi legyen,csak te tudod eldönteni,ha nem találkoztál vele valami sűrűn,az arra utal,hogy téged nem nagyon érdekel.Ha szereted,hát rajta,tedd jóvá a bánatát,ha nem,akkor meg mondd meg neki,hogy ez nem fog működni és ne okozz neki fájdalmat(azzal,hogy beeteted és azt mondod,hogy rendben).

2011. aug. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!