Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők, összejönnétek hosszútávra 10 kiló pluszos személlyel?
Figyelt kérdés
Pl.
Nő 165 cm / 75 kg
Férfi 180 cm / 90 kg
2021. júl. 6. 12:31
21/25 anonim válasza:
22/25 anonim válasza:
Volt párom ennél több túlsúllyal rendelkezett, és baromi vonzónak tartottam... nem ezen múlik nálam.
23/25 anonim válasza:
Nem jönnék össze túlsúlyos férfival, mivel 1.nem tetszik 2.rendszeresen mozgok, foglalkozom az alakommal. Ezt fordítva is elvarom, ennyi.
24/25 anonim válasza:
Egyesek úgy nyilatkoznak itt mintha 10 kiló plusztol valaki már gurulna. Rajtam is ennyi van és kB így nézek ki:
Aki szerint ez "dagadt" az nyalja ki.
25/25 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel, 24es. Az egyik kommentelo is írta, hogy ő nem sportol, kalóriát sem számol, mégis vékony. Na, én meg számolom és sportolok is, mégsem voltam sosem vékony(hiába lenne célom, évek óta küzdök érte) ,hasonló alkatú vagyok, mint a képed, csak kevésbé combos. Lehet mondani, hogy ez nem genetika, de amúgy valahol de, baromira az. :D és nekem semmi gondom a vékonyakkal, teltekkel, mackókkal sem, sőt. Én egyedül azt nem szeretem, ha valaki úgy várja el a másiktól, hogy legyen csinos és sportos, hogy ő a kanapén fekve csipszet zabálva sem hízik. Persze, ettől még persze ízlések és pofonok, tetszen neki a vékony, csak tényleg ne keverjük már az életmódot a testalkattal. Mert én például a vékony barátnőim javát ki sem tudom robbantani otthonról egy túrára, míg én állandó mozgásban vagyok. És sokan összekötik a pár kg pluszt a lusta disznó életmóddal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!