Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők, összejönnétek hosszútávra 10 kiló pluszos személlyel?
Pl.
Nő 165 cm / 75 kg
Férfi 180 cm / 90 kg
Én is vékony vagyok, pedig nem sportolok aktívan (bár mozgásszegénynek sem nevezném az életemet) és nem számolom a kalóriákat (mondjuk az egészséges étrend azért alap), szóval nekem semmilyen formában nem fér bele a túlsúly. Lehet lepontozni.
Ellenben tetszenek a kifejezetten sovány férfiak, akiket a legtöbb nő nem talál vonzónak (pl. 180 centihez 60 kiló).
Na megjöttek a Palvin Barbi nem extra lányok is hálistennek. Persze, tudjuk, hogy amúgy egy hétköznapi lány, csak egész véletlenül keres évi 1.1 milliárdot keres a külsejével.
Én azt nem értem, hogy egy normális "magamhoz hasonló társat keresek" válaszra miért kell kapásból 4-5 dislike-ot nyomni.
Nem látom, hogy bárki is problémázna azon, hogy valaki sportosként szintén sportos alkatút szeretne.
1 ember írta, hogy a 165/75 az még nem dagadt, neki igazat is adok, de egy túlsúlyost sem látok ezen perpill fennakadni. :D
Azt nem értem, eleve miért kell ilyen kérdéseket feltenni, amikor mindenkinek egyéni ízlése van.
Én voltam vékonyabb és teltebb is, volt már nagyon vékony, sportos-izmos, meg mackós udvarlóm/párom is.
Jelenleg sportosan "telt" vagyok (172/70) és a mackós pasikat szeretem, attól függetlenül, hogy én igyekszem figyelni a kajára + heti 5-6x mozgok. Nekem aztán mindegy, hogy van-e rajta 10-15kg felesleg, ha hajlandó velem eljönni túrázni, meg bicajozni. Ez meg inkább beállítottság, nem testalkat függvénye. Sok vékony ember is van, aki kevésbé aktív, netán lusta. Szóval az életmódot sem kellene keverni a kilókkal.
Ui: igen, elfogadom, hogy a kockahasúaknak nem feltétlenül én vagyok a célpont, hanem inkább a nálam 10kilóval könnyebbek. 🤷🏽♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!