Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak érdekesebb randit?
Már a sokadik lánnyal fordul elő, hogy hiába szerveznék érdekes randit, nem mennek bele a lányok. Mindenki csak sétálni akar, semmilyen más tevékenységre nem nyitottak, még második vagy harmadik randi esetén sem. Eddig a leghúzósabb az volt, amikor 5 órát voltunk együtt, és a randipartnerem még egy italra sem volt hajlandó beülni sehova, neki megfelelt a séta. Szomjasan, éhesen... Legalábbis én az voltam.
Étterembe sem tudom még senkit elvinni, pedig már volt 7-8 randim az évben. Lehet az a baj, hogy a 20-25 éves korosztály nem nyitott erre? Vagy mivel látszik rajtam, hogy nem vagyok szegény, ezért attól félnek, hogy túl előkelő helyre vinném őket, ahol feszélyezve éreznék magukat?
Más nem tapasztalt még ilyet?

Szerintem ez a korosztályra jellemző.
Egy séta meg mondjuk első randira azért kényelmes, mert viszonylag könnyű rövidre zárni, ha valami nem jön be a másikon.
Meg szerintem sokan attól is tartanak, hogy majd attól lesznek aranyásónak minősítve, mert el mert fogadni egy kávét :D
Vagy még az lehet az oka, hogy első randira nem akar nagyon sok energiát belefektetni, így inkább csak a közelben sétál, ahová készülődni se kell annyit, mint egy romantikus vacsorához.
Én mondjuk tizenévesen jártam sétálni, utána már inkább beültünk valahová.
És mi a helyzet azokkal a lányokkal, akik belemennek a második randiba, de ott is csak sétálni akarnak? :D
Egyébként nem mozdulok rá senkire első randin, akkor látjuk egymást először.

Én mint nő írom, hogy elsőre én is azt mondom, hogy tökéletes a séta/kávé.
Viszont második/harmadik randin simán lehetne ilyen, amit mondtál nem tolakodó. Bár volt olyan barátnőm, aki pl. egy nagyszájú, magabiztos, csinos lány volt, de étterembe nem ment pasival, mert félt, hogy eleszi magát/a foga olyan lesz. Neki ez ilyen fontos dolog volt.
Kicsit más, de személyes tapasztalat, hogy az emberek nagyrésze(vagy csak én futottam rossz emberekbe) nem szeretnek már programozni/nincs ötletük.
Nekem a baráti társasággal van ez, mint neked a randin, hogy egyszerűen SEHOVA, csak inni egy sört/kávét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!