Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akarnak érdekesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak érdekesebb randit?

Figyelt kérdés

Már a sokadik lánnyal fordul elő, hogy hiába szerveznék érdekes randit, nem mennek bele a lányok. Mindenki csak sétálni akar, semmilyen más tevékenységre nem nyitottak, még második vagy harmadik randi esetén sem. Eddig a leghúzósabb az volt, amikor 5 órát voltunk együtt, és a randipartnerem még egy italra sem volt hajlandó beülni sehova, neki megfelelt a séta. Szomjasan, éhesen... Legalábbis én az voltam.

Étterembe sem tudom még senkit elvinni, pedig már volt 7-8 randim az évben. Lehet az a baj, hogy a 20-25 éves korosztály nem nyitott erre? Vagy mivel látszik rajtam, hogy nem vagyok szegény, ezért attól félnek, hogy túl előkelő helyre vinném őket, ahol feszélyezve éreznék magukat?

Más nem tapasztalt még ilyet?

2021. júl. 5. 08:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit takar nálad az érdekes randi? Mert számomra az étterem nem érdekes...
2021. júl. 5. 09:07
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Téged akarnak megismerni. Erre tökéletes a séta, nem vonja el a figyelmet más. Meg azt hamar rövidre lehet zárni, ha nem jön be a másik.

A másik dolog meg, manapság ha a nő egy kávét elfogad, már rohadt aranyásó k_rva. Pléne, ha a randi végén a kávéért cserébe nem dobja szét a lábát. Kinek kell ez?

2021. júl. 5. 09:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Egy tóparti étterem a nyári naplementével szerintem érdekesebb, mint körbe körbe sétálni, amit a nők 100%-a akart eddig nálam. De az érdekes szó lehet nem a legjobb, ez szubjektív. Engem az zavar, hogy bármit javaslok, mindig csak a séta, lehetőleg a lakásának x kilométeres ingerszegény környezetében, mert sokat nem akar utazni, a kocsimba pedig érthető módon nem akar beülni első alkalommal.
2021. júl. 5. 09:13
 4/15 A kérdező kommentje:

"ha a nő egy kávét elfogad, már rohadt aranyásó k_rva"

Szerintem ez csak a GYIK-es hülyeség, a valóságban azért még vannak férfiak. Én is állnám mindenét.

2021. júl. 5. 09:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Első randin kávézni/teázni stb szoktam, ha még egyáltalán nem ismerjük egymást. Volt már, hogy kave utan ebédeltünk is egyet. Attól függ, mennyire jön be a partner.

A második randin már lehet valami izgibb.

36N

2021. júl. 5. 09:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Első randin megtudom érteni a sétát utánna már nem annyira értem.

Elsőre azért jött mert ha valami gázos gyorsan le lehet zárni, bár ha nagyon elhúzódik a randi mert jó akkor valamit meginni beleférhet.

23/L

2021. júl. 5. 09:23
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Egy kávé vagy üdítő az belefér, de nem fogadok el éttermi vacsorákat csak úgy, nekem meg nem fér bele az anyagi keretbe. Nálam ez az oka nem más , ettől még szívesen ismerkedek és randizok.
2021. júl. 5. 10:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon furcsa, mert ha képes volt valaki 5 órát együtt lenni, akkor nem valószínű, hogy nem jöttél volna be neki..
2021. júl. 5. 12:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Tényleg furcsa, mert miatta lett 5 óra, mégsem lett második alkalom. Szintén miatta. Lehet csak unaloműző voltam.
2021. júl. 5. 12:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők félreértik azt, hogy egy kávéért le kell feküdniük. Normális férfi nem vár el ilyet cserébe. Más kérdés, hogy én is rámozdulnék a nőre egy kávé után is. De nem azért mert elvárom a kávéért vcserébe. Hanem mert olyannal ülök le kávézni, beszélgetni randi címén, aki kifejezetten tetszik nekem. Ha nem mozdulsz rájuk, akkor meg mulyának tartanak.

Szerintem szimplán nem tetszettél ezeknek a csajoknak. Vannak nők akik ezt nem merik megmondani, hanem képesek 2 órán át sétálgatni veled "becsületből". Ez egy hülyeség. A csajoknak is meg kellene tanulniuk, ha nem tetszik nekik a pasi, akkor mondják meg.

2021. júl. 5. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!