Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden nő csak Pestre, Dunántúlra vagy külföldre költözne oda a pasihoz?
Figyelt kérdés
Ózdon lakom, ide szeretnék költöztetni egy nőt, akivel elkezdhetnénk egy közös életet...
De ismerkedéskor már ott repülnek a poharak virtuálisan amikor kiderül hogy itt lakom...
Mi a bajuk ezzel a nőknek?
F/30
2021. júl. 3. 16:15
1/9 anonim 

válasza:

Ózdon vagy a környéken nincsenek olyan nők akivel tudnál ismerkedni?
2/9 anonim 

válasza:

Hozzád azért nem költöznek oda, mert egy munkanélküli alkesz vagy, aki az ezredik nickjén szerepel már a gyakorin, ahol évek óta siránkozik, hogy szar az élete. Kapd már össze magad, itt is kaptál rengeteg bátorítást...
3/9 anonim 

válasza:

Balázs, téged a gyakori fizet, hogy növeld a kattintás számot? Komolyan érdekel.
4/9 anonim 

válasza:

3.-nak.
Szerintem is fizetett troll.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok munkanélküli, hónapok óta dolgozó vagyok és már alkoholista se vagyok.
Felfelé megyek éppen...
2021. júl. 3. 16:21
6/9 anonim 

válasza:

Szerinted ki a fasz akar kimenni egy leprás cigánytanyára, hogy a buta, gusztustalan romcsekok zaklassák?
7/9 anonim 

válasza:

Keress olyat aki alapból ott lakik ott nőtt fel!
Ne azt várd hogy valaki egy különb helyről elköltözik Borsod legaljább környékére!
8/9 anonim 

válasza:

Komolyan Ózdon élsz Bazsi?
A gyárban mit kell csinálnod amúgy?
9/9 anonim 

válasza:

Ha nem iszol már, azért gratula, meg a munkáért is. Kezded te összeszedni magad öt év szerencsétlenkedés után, látom. Ideje volt. Így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!