Hova tüntek a csörgők a Dunántúlról? o.O
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 20:50
1/10 anonim válasza:
A classik gépek az alföldre kerültek mind, a szombathelyi remokat lehozták cellbe egyedül azok amradtak itt, fehérvárról is elvitték mindent, helyette odakerül az összes desiro.
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Jaja a klasszikokra értettem, régen nem néztem már az emiget és most láttam, hogy csak keleten vannak.
Sv-re meg dezső? minek? :D
2020. nov. 9. 21:10
4/10 anonim válasza:
Mert a Bz-k 90%-a szintén megy az alföldre, és helyettük.
5/10 A kérdező kommentje:
ja jó... a foskotrók csak menjenek! :D
minél meszebb!
2020. nov. 9. 21:13
6/10 anonim válasza:
Hát utasok lehet jobb szeretik, de a vezérek nagyon nem örülnek ennek. Legtöbben desirokat a hátuk közepére sem kívánják.
7/10 A kérdező kommentje:
igen azt tudom, dolgoztam a vasúton...
2020. nov. 9. 21:18
8/10 anonim válasza:
6-os , ez remek, de konkrétan évtizedes munkát tesznek tönkre most a Dezsők elvezénylésével a debreceni elővárosi forgalomban.
9/10 A kérdező kommentje:
az átállomásításoknál az ilyen dolgokat sosem mérlegelték....
2020. nov. 10. 10:45
10/10 anonim válasza:
Kiskanálra aprítás folyamatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!